El mercat de fitxatges

L’Atlètic fitxa Rodrigo de Paul

  • El centrecampista argentí, campió de la Copa Amèrica juntament amb Messi, firma per a les pròximes cinc temporades procedent de l’Udinese

L’Atlètic fitxa Rodrigo de Paul

Agencias

1
Es llegeix en minuts

L’Atlètic de Madrid ha anunciat de forma oficial el fitxatge de Rodrigo de Paul. El club blanc-i-vermell va informar aquest dilluns de l’arribada del centrecampista argentí a la disciplina blanc-i-vermella. El jugador aterra procedent de l’Udinese italià i firmarà per a les pròximes cinc temporades.

L’acord estava encarrilat des de fa setmanes, però totes les parts van preferir esperar fins a finalitzar la Copa Amèrica per fer oficial la incorporació de l’rgentí. «Arriba al nostre club un poderós centrecampista, amb una gran facilitat per incorporar-se a l’atac, tant per fer gols com per provocar-los per als seus companys», va afirmar el club blanc-i-vermell en un comunicat.

Petició de Simeone

Notícies relacionades

De Paul ha millorat molt les seves prestacions i ha elevat el seu nivell respecte al jugador que va militar en el València cap a la temporada 2016-17. Ara s’ha convertit en un centrecampista total, amb empenta, força i capacitat per fer l’última passada. Juntament amb Paredes i Lo Celso, De Paul ha format un gran centre del camp en la selecció argentina, clau per guanyar la Copa Amèrica.

L’argentí és el fitxatge que havia demanat Simeone per enfortir la zona ampla. Als seus 27 anys, De Paul ha arribat a la maduresa futbolística i està preparat per al seu repte més gran. «Soc molt feliç, vaig al campió de LaLiga i sé de la responsabilitat que això comporta. És un gran pas en la meva carrera futbolística», va apuntar el nou jugador blanc-i-vermell.