ACTUALITAT BLAUGRANA

Ferran Reverter, director general del FC Barcelona de forma oficial

El club blaugrana ha anunciat el nomenament del substitut d’Òscar Grau

Ferran Reverter, director general del FC Barcelona de forma oficial
1
Es llegeix en minuts

El FC Barcelona va anunciar aquest dijous el nomenament de Ferran Reverter com a nou director general de l’entitat. Reverter reportarà directament el Consell Directiu i el president de l’entitat, Joan Laporta.

«Reverter ja va ser convidat en diverses ocasions per l’entitat catalana perquè conegués el club, així com el nou equip d’executius», diu el comunicat.

Ferran Reverter substitueix en el càrrec Óscar Grau, anterior CEO, que es va mantenir en el càrrec durant el període de transició entre la dimissió de la junta de Josep Maria Bartomeu, la Junta Gestora encapçalada per Carlos Tusquets, i les primeres setmanes de mandat de la nova directiva.

Contracte amb una multinacional

Notícies relacionades

Reverter, llicenciat en economia per la universitat Pompeu Fabra (1994), s’uneix al Barça després de la seva tasca aquests últims anys com a director executiu a la multinacional alemanya MediaMarktSaturn RetailGroup des de l’octubre del 2018 fins aquest dimecres, 30 de juny del 2021.

Degut a la seva vinculació amb la companyia alemanya fins ahir, el club no podia anunciar de forma oficial el seu nomenament, tot i que Reverter ja ha anat participant en el dia a dia d’un club sumit en una important crisi econòmica. Treure’l del mal pas actual serà la seva principal missió en els pròxims anys.