EL CAPITÀ SERÀ AÏLLAT I BAIXA DAVANT SUÈCIA

Busquets dona positiu en el PCR fet a la selecció

  • El blaugrana ha abandonat la concentració amb un vehicle medicalitzat

  • La federació anuncia que l’amistós de dimarts el jugarà la sub-21 sota la direcció de Luis de la Fuente

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Sergio Busquets, el capità de la selecció espanyola, ha donat positiu en l’últim control PCR fet als jugadors a només una setmana del començament de l’Eurocopa. El blaugrana serà aïllat, seguint el protocol sanitari, i es perdrà el debut de ‘la Roja’ davant Suècia, el 14 de juny a Sevilla.

La federació, en un llarg comunicat mèdic, ha informat que els altres futbolistes han donat negatiu en el mateix test PCR en què Busquets sí que ha donat positiu. La primera mesura és que Busquets «ha abandonat la concentració amb un vehicle medicalitzat», obligant, a més, que «tant els treballadors com els contactes estrets del jugador es mantinguin aïllats per prevenció en la concentració de la selecció nacional».

A partir d’aquí, la federació ha indicat que «s’activaran rutines d’entrenaments personalitzades, mantenint l’aïllament, per continuar amb la preparació de l’Eurocopa», mentre es comencen a valorar «les mesures esportives oportunes en funció de l’evolució del capità de la selecció nacional» 

Per començar, el segon i últim partit de preparació davant Lituània no serà jugat per la selecció absoluta ni tampoc serà dirigit per Luis Enrique. La federació ha anunciat que aquest partit, que es disputarà aquest dimarts a Butarque, serà amb els integrants de la selecció sub-21 sota la direcció de Luis de la Fuente.

Notícies relacionades

Per aquest motiu, la federació ha revelat que «tornarà íntegrament l’import de l’entrada a tothom qui ho vulgui i ho comuniqui abans de les 14.00 hores d’aquest dilluns», a banda que «es reintegrarà un 20% d’aquesta a qui sí que decideixi a anar a veure el partit a Butarque. 

A més, queden cancel·lats tots els actes de comunicació i màrqueting previstos per aquest dilluns al Media Center de Las Rozas.