PER A L’EUROCOPA

Benzema torna a la selecció de França més de cinc anys després

L’atacant del Madrid va ser apartat pel Caso Valbuena i tornarà per jugar l’Eurocopa d’aquest estiu

Benzema torna a la selecció de França més de cinc anys després
1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Han passat més de cinc anys des que Benzema, l’octubre del 2015, va aconseguir dos gols en el seu últim partit amb la selecció nacional de França. Des d’aleshores, han passat els millors anys de rendiment esportiu de l’atacant madridista sense ser internacional, castigat per la seva suposada implicació en el cas Valbuena, fins ara. 

El seleccionador francès Didier Deschamps va anunciar ahir la llista de 26 futbolistes amb qui afrontarà l’Eurocopa i Benzema està de tornada, per formar un atac temible al costat de Griezmann i Mbappé. «Per arribar a aquesta decisió hem parlat, queda entre nosaltres, però havíem de parlar. França està per damunt de tot», va dir el seleccionador de Baiona.

La freqüència golejadora, que el madridista ha augmentat progressivament cada any, afegeix el salt de qualitat que li podia faltar a l’equip francès, que va aconseguir grans èxits sense cap gol del seu davanter centre. 

Irreconciliables

Notícies relacionades

Els gairebé sis anys d’exclusió han sigut per un tema extraesportiu, el Caso Valbuena, en el qual la participació o implicació del madridista en l’extorsió al seu llavors company de selecció està per provar al judici que continua pendent.

L’enfrontament amb Deschamps, a compte de les queixes de Benzema quan va recórrer al racisme a França per explicar la seva situació d’ostracisme esportiu, semblava irreconciliable, sobretot perquè el seleccionador tenia l’argument de ser campió del món sense l’atacant del Madrid.