ELS CAMPIONS FORA DE LA CHAMPIONS

Tot Itàlia culpa Cristiano de la crisi de la Juve

  • CR7, que guanya 31 milions d’euros nets per temporada, passa, amb 36 anys, una autèntica crisi esportiva

  • L’última derrota (0-3) contra el Milan, deixa l’equip campió d’Itàlia fora dels llocs de la pròxima Champions

Tot Itàlia culpa Cristiano de la crisi de la Juve
2
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

Tots miren Cristiano Ronaldo, de 36 anys, a Itàlia. Tots l’assenyalen, fins i tot més que el seu entrenador al Juventus, el prestigiós Andrea Pirlo, ja que aquest, almenys, té possible substitut en la persona del seu segon, Igor Tudor, que ja sona com a possible entrenador per acabar la temporada a la banqueta blanc-i-negra en els tres últims partits que ha de jugar la ‘Vecchia Signora’ contra el Sassuolo, Inter i Bolonya.

Tots els mitjans de comunicació assenyalen CR7 com un dels factors de l’estrepitosa davallada patida per la Juve, que ha guanyat els nou últims campionats de Lliga. «En la primera part contra el Milan (0-3)», escriu avui ‘La Gazzetta dello Sport’, «el portuguès ni tan sols va tocar una pilota a l’àrea, va deambular molt pel camp sense trobar mai el lloc: l’actuació més decebedora en la nit més important». I afegia: «Cristiano Ronaldo no va tocar una pilota en l’àrea rival en la primera part contra el Milà, segons dades d’Opta. Juntament amb Morata, només un toc en tota la primera part, quan la Juve no va disparar ni una sola vegada a porteria. Físicament no està en el seu millor moment».

«Veure així la Juve, fa mal al cor. Aquesta samarreta mereix més amor, respecte, passió i professionalitat»

Lapo Elkann / Net de Gianni Agnelli i propietari de la Juventus

Cristiano Ronaldo s’arrisca a no jugar la Champions per primera vegada en la seva vida des que va aparèixer en l’elit mundial amb l’Sporting portuguès. La Juve és cinquena, amb 69 punts, un menys que el Nàpols (4t), tres menys que el Milan (3r) i Atalanta (2n) i, per descomptat, a anys llum del ja campió Inter, que en suma 85, 16 més que els de Torí. «Veure així la Juve», ha comentat el seu amo, Lapo Elkann, net del gran Gianni Agnelli, «fa mal al cor. La història i la samarreta del nostre club mereixen més amor, respecte, passió i professionalitat».

«La Juve no existeix com a equip. ¿De veritat aquesta Juve mereix ser un equip de Superlliga?»

Fabio Capello / Entrenador de futbol

Notícies relacionades

«És un equip que no existeix», assenyala Fabio Capello, a Sky Sport TV. «És un equip sense idees, fins a l’extrem que el Milà l’ha golejat sense fer res extraordinari, res de l’altre món. ¿De veritat és aquest un equip que mereix jugar la Superlliga?», es preguntava el popular tècnic italià. «La culpa és meva i només meva per no saber esprémer aquests jugadors, per no saber treure’n el millor», diu Pirlo en un intent de salvar el cap.

La crítica assenyala CR7 i li ofereix qualsevol de les dues solucions que té: portar la Juve en posicions de la Champions fent un final de temporada excepcional, carregant-se l’equip a l’esquena i fent-lo entrar, de nou, en llocs de Copa d’Europa, o deixar el club a final de temporada, tot i que encara li resti un any de contracte, a raó de 31 milions d’euros nets per temporada, segons recorda ‘Il Corriere dello Sport’.

Temes:

Juventus