Una Champions tan anglesa com el seu nom

  • Per tercera vegada dos equips de la Premier es jugaran la final continental

  • Guardiola aspira a guanyar la seva primera sense Messi, mentre al Madrid segueix la maledicció sense CR7 i al Barça sense Neymar

Una Champions tan anglesa com el seu nom
1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Hi ha binomis que funcionen tan bé que al trencar-los sembla que pateixin la síndrome Bela Guttman, el tècnic hongarès que va portar el Benfica a guanyar dues corones continentals i que al ser acomiadat va deixar anar un malefici. «El Benfica no tornarà a ser campió d’Europa en els pròxims cent anys». Ja en porta 59. 

Pep Guardiola aspira a aconseguir la seva primera Champions 10 anys després de guanyar l’última amb Messi. El Barça i Neymar no n’han guanyat cap des de la fugida del brasiler a París fa quatre anys. Igual que ni Cristiano Ronaldo ni el Madrid han aixecat l’orelluda des que van firmar el seu sonat divorci. Després d’encadenar tres trons continentals amb CR7 com a estilet, ni el golejador portuguès ni els madridistes han tornat a arribar a la final.

Tuchel repeteix

El dia després que el PSG es quedés sense repetir final europea, el xeic Nasser al-Khelaïfi va veure com Thomas Tuchel, l’home que els va conduir a la final de Lisboa i a qui va acomiadar fa tot just quatre mesos, obtenia el bitllet per a Istanbul.

Notícies relacionades

La Champions tindrà un campió tan anglès com el seu nom en la tercera final entre dos equips de la Premier després del Tottenham-Liverpool del 2019 i la que el Chelsea va disputar el 2008 contra el Manchester United. Els blues, que es coronarien quatre anys després en una tanda de penals d’infart contra el Bayern, buscaran la seva segona corona.

Només Courtois, inquilí durant quatre temporades de la porteria de Stamford Bridge, va fer patir més del compte el seu antic cap, Roman Abramovich. El magnat rus va haver de maleir el seu extreballador i la falta de punteria de Timo Werner. Fins que Mount va aconseguir el gol de la tranquil·litat, que allargava un any més la maledicció de Cristiano Ronaldo al Madrid.

Temes:

Champions