CONTRA L’ELX

Una nova oportunitat per a l’Atlètic a la Lliga

  • L’ensopegada del Barça torna la iniciativa de Lliga als de Simeone

  • L’equip blanc-i-vermell s’enfronta a l’Elx quan falta una setmana per visitar el Camp Nou

  • Lodi s’ha lesionat i està de baixa, però Simeone pot comptar amb Koke, Lemar i Luis Suárez

Una nova oportunitat per a l’Atlètic a la Lliga
1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Fidel a la seva dinàmica irregular i negativa de la segona volta, després d’una puntuació històrica a la primera, l’Atlètic de Madrid va perdre la iniciativa a la Lliga després de la seva derrota contra l’Athletic a l’última jornada. Tot i això, l’ensopegada d’un Barça que es podia haver posat líder i no ho va fer, ha tornat la pilota als de Simeone en la partida per la Lliga. La jornada marcada com a decisiva és el pròxim cap de setmana, amb la visita als de Koeman.

Abans, i si volen arribar al Camp Nou per davant a la taula, els blanc-i-vermells han de complir les expectatives aquest dissabte en la visita a l’Elx (16.15 h) i trobar una continuïtat als resultats que poden valer un títol, si s’estén en les cinc jornades que queden. 

Baralla de quatre

Notícies relacionades

«El partit a partit agafa encara més importància», va dir a la prèvia un Simeone que, després de passar setmanes vaticinant una lluita final de poder a poder per la Lliga, per a la qual no era un impediment l’avantatge històric que tenia el seu equip, ja està en aquesta baralla, enfangada i a un error de l’èxit o el fracàs, en què l’argentí espera que el seu equip surti victoriós. 

Al Martínez Valero, contra un Elx amb necessitat de sumar punts per sortir del descens, Simeone manté Koke entre els disponibles, després dels problemes durant la setmana del capità. També Lemar i Luis Suárez, peces clau d’un atac convalescent, encara amb Joao Félix en baixa forma, i sense els gols de l’uruguaià, que fa gairebé un mes que no veu la porteria. Amb qui no podrà comptar l’Atlètic és amb Lodi, que s’ha lesionat i l’únic que pot fer ara és intentar arribar al partit contra el Barça. El seu substitut serà una altra vegada Hermoso, en la seva faceta de lateral al costat de la parella Savic-Giménez.