Natació

Barcelona, seu del preolímpic de natació artística

La FINA va informar aquest divendres que la capital catalana acollirà la prova que aquesta setmana li va ser retirada a Tòquio

Barcelona, seu del preolímpic de natació artística
1
Es llegeix en minuts

Barcelona serà del 10 al 13 de juny la seu del torneig preolímpic de natació artística, que aquesta mateixa setmana li va ser retirat a Tòquio. La Federació Internacional de Natació (FINA) va informar aquest divendres de la nova ubicació de la prova, en què obtindran plaça olímpica tres equips i set duos.

Paral·lelament, Barcelona acollirà la Superfinal de les Sèries Mundials de Natació Artística, el circuit anual que reuneix els millors esportistes d’aquesta disciplina.

«Agraeixo i reconec sincerament l’immens recolzament i entusiasme de la Reial Federació Espanyola de Natació (RFEN) per celebrar aquesta competició en un context tan desafiador i difícil. En un termini molt breu, els nostres amics espanyols han demostrat una vegada més el seu compromís amb la FINA i la natació. Junts, treballarem incansablement per la consecució d’aquesta competició, però també pel millor resultat possible dels Jocs Olímpics de Tòquio, la fita esportiva de l’any», ha expressat el president de la FINA, l’uruguaià Julio César Maglione

Fernando Carpena, president de la RFEN, ha indicat que és «un orgull poder acollir una vegada més un esdeveniment FINA, que, en aquest cas, cobra més rellevància com a classificatori per a Tòquio» i ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i de la Federació Catalana.

Després d’aquest canvi de seu, el calendari de proves FINA de classificació olímpica queda com segueix:

- Copa del Món de salts, de l’1 al 6 de maig a Tòquio.

Notícies relacionades

- Torneig FINA de Classificació Olímpica de Natació Artística, del 10 al 13 de juny a Barcelona (Espanya).

- Classificatori de natació en aigües obertes, del 19 al 20 de juny a Setúbal (Portugal).