Getafe-Reial Madrid (0-0)

Un Madrid de circumstàncies es deixa dos punts a Getafe

Amb una alineació plena d’absències, els de Zidane no van ser capaços de guanyar i perden l’estela del liderat

Un Madrid de circumstàncies es deixa dos punts a Getafe
2
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Després d’una tarda de notícies, rumors i comunicats sobre la Superlliga, apadrinada per Florentino Pérez, el Reial Madrid es va deixar dos punts a Getafe després d’un empat sense gols, en el qual l’alineació alternativa que va disposar Zidane, entre les baixes i els descansos, va ser inoperant per generar perill i amb prou feines es va defensar amb Courtois com el millor. Després d’haver guanyat el clàssic, l’equip blanc ha perdut els primers dos punts en la carrera per la Lliga, ja a quatre punts del liderat de l’Atlètic. 

Entre les nou baixes que tenia, l’última la de Valverde el mateix matí del partit, i les suplències de Kroos i Benzema amb un descans merescut, Zidane va disposar al Coliseum Alfonso Pérez un onze irreconeixible: van entrar Isco i Rodrygo en el centre del camp, en una disposició insòlita al costat de Modric; també va jugar Mariano, entre els atacants titulars, i el del planter Chust en una defensa de circumstàncies per les baixes. 

Ateses les circumstàncies, i immers en un perillós coqueteig amb el descens, el Getafe va sortir a pressionar amb força, motivat davant el que entenia com una oportunitat inesperada, però no és el que era. Va aconseguir tant generar perill com patir-lo. Als deu minuts havia tingut dues bones ocasions, però un gol del Madrid va ser anul·lat per un fora de joc al límit de Mariano. 

El partit mancava de control, era cop rere cop, en els dos costats del camp. Va tenir més arribades el Madrid, la més perillosa gràcies a un error de Soria, però va ser Mata el que gairebé va marcar per al Getafe, amb un cop de cap inversemblant al pal; tot enmig d’una feblesa manifesta de robatoris de pilota al centre del camp.

Notícies relacionades

Tot es va reposar quan el Getafe es va refugiar una mica més en el seu camp. Van desaparèixer els robatoris, els espais i les ocasions blanques, extingides davant la manca d’idees amb la pilota als peus. 

No es va tornar a alterar la igualtat a ritme baix i sense perill que es va instal·lar en el joc. Camí de l’hora, va ser el Getafe el que va començar a robar pilotes amb assiduïtat, tot i que no va concretar la seva col·lecció d’ocasions, amb Courtois erigit com el millor madridista. Ni l’entrada de Benzema, i el debut del del planter Antonio Blanco, van impulsar un Madrid que va tornar a patir a la seva porteria la millor ocasió d’aquells minuts, avortada de nou amb una altra gran parada de Courtois.