Europa League

El United triomfa a Granada i el Vila-real s’acosta a semifinals

  • Els gols de Rashford i Bruno Fernandes tomben l’equip andalús (0-2), mentre Gerard Moreno certifica la victòria groga a Zagreb (0-1)

El United triomfa a Granada i el Vila-real s’acosta a semifinals
1
Es llegeix en minuts

La bonica aventura del Granada a l’Europa League, amb el Nàpols i el Molde com principals víctimes, va patir aquest dijous un dur revés a l’exigent prova contra el Manchester United. El quadro anglès va vèncer a los Cármenes (0-2) i va deixar a límit de l’adeu el club andalús, que buscarà un miracle a Old Trafford la setmana vinent. El Vila-real, mentrestant, continua amb pas ferm a la competició europea i es va imposar a Zagreb al Dinamo amb un gol de penal de Gerard Moreno (0-1).

Notícies relacionades

Una gran passada de Lindelof a Rashford la va aprofitar el punta per avançar al United a la mitja hora de joc. No es va intimidar el Granada i Yangel Herrera va tenir la millor ocasió per empatar. El seu xut va acabar al pal amb De Gea amb cara d’ensurt. Ho va continuar intentant l’equip local, però li va costar generar perill i Bruno Fernandes va firmar el segon a l’anotar un penal comès per Eteki (m. 90). 

Eficàcia groga

A Zagreb, l’equip d’Unai Emery va ser efectiu. La pena màxima xiulada per mans de Théophile-Catherine va permetre a Gerard marcar el 0-1 just abans del descans. Els croats van perseguir les taules però el Vila-real va defensar amb encert. Si passen a semifinals, els grocs es creuarien amb el vencedor de l’Arsenal-Slavia de Praga (1-1 a Londres).  

Temes:

Europa League