Els quarts de final de la Copa del Rei

El Llevant fa fora el Vila-real de la Copa amb un gol de Roger Martí en el minut 120

• L’equip granota, que va vèncer el Madrid dissabte passat, es fica en les semifinals del torneig per primera vegada des de 1935

• Roger Martí va enfonsar el ‘submarí groc’ en l’últim sospir de la pròrroga quan tot anava encaminat cap als penals

1
Raúl Paniagua

El Llevant va prolongar aquest dimecres el seu apassionant camí a la Copa amb un gran triomf davant el Vila-real (1-0) en l’últim sospir de la pròrroga. Una d’internada de Morales culminada per Roger Martí amb un xut amb l’esquerra en el minut 120 del duel en el Ciutat de València va catapultar l’equip granota, que va doblegar el Madrid dissabte passat i es va col·locar a un pas de la primera final de Copa de la seva història.

No hi va haver gols fins a l’últim minut del temps extra, però el xoc va resultar molt interessant. Amb gran intensitat i desgast per part dels dos equips, el Vila-real va tenir més i millors ocasions, però el porter Cárdenas es va engegantir davant Pau (m. 3), Pedraza (m. 34), Alcácer (m. 50) i Parejo (m. 90).

El VAR, decisiu

Aquesta última falta del centrecampista va ser repel·lida pel porter i Postigo va salvar sota pals el gol de Baena que hauria classificat el Vila-real. A la pròrroga, el VAR va rectificar un penal sobre Pedraza comès fora de l’àrea. Gerard Moreno no va jugar i quan tot anava encaminat cap a la tanda, Roger va posar el Llevant a les semifinals per primera vegada des de 1935.    LLEVANT, 1; VILLARREAL, 0

Baena el VAR va rectificar un penal sobre Pedraza Gerard Morenoper primera vegada des de 1935.    LLEVANT, 1; VILLARREAL, 0Llevant: Cárdenas; Son (Melero, m. 55), Postigo, Vezo, Toño (Clerc, m. 76); Radoja, Malsa (Roger, m. 65), Coke (Miramón, m. 65), Rochina (Morales, m. 55); Dani Gómez (Sergio León, m.106) i Bardhi. Tècnic: Paco López.

Vila-real: Rulli; Foyth, Albiol, Pau Torres, Pedraza; Coquelin (Fer Niño, m. 90), Parejo, Trigueros; Rubén Peña (Estupiñán, m. 66), Moi Gómez (Baena, m. 51) i Alcácer (Bacca, m. 87). Tècnic: Unai Emery.

Gols: 1-0 (m. 120), Roger Martí, amb un xut amb l’esquerra després d’una d’internada de Morales per la banda esquerra.