Violència a França

Álvaro González, colpejat per un ultra del Marsella en un aldarull

  • El central espanyol va rebre un cop a l’esquena per l’impacte d’un objecte llançat per un dels seguidors que van penetrar a La Commanderie

  • Uns 300 radicals van atacar violentament la policia i van apedregar l’autobús del club en un saqueig que va acabar amb almenys 25 detinguts.

Álvaro González, colpejat per un ultra del Marsella en un aldarull
1
Es llegeix en minuts

El jugador espanyol de l’Olympique de Marsella (OM) Álvaro González va ser colpejat aquest dissabte per un dels seguidors que van envair el centre d’entrenament del club francès per protestar contra la direcció, tot i que no va resultar ferit, segons France Info. 

El central va rebre un cop a l’esquena per l’impacte d’un objecte llançat per un dels ultres que van penetrar a La Commanderie. Fonts de l’entorn del futbolista van precisar que tot i que no va ser ferit, va quedar «impressionat» per la violència de l’escena. 

Saqueig de l’edifici

Diversos mitjans van explicar que el grup d’aficionats que es va introduir al complex, en el qual hi havia l’entrenador de l’OM, André Villas-Boas, amb els seus jugadors, va saquejar l’edifici. També van apedregar l’autobús del club i el van pintar amb inscripcions hostils. 

Segons la Prefectura de Policia de Marsella, hi va haver almenys 25 detinguts i set agents van resultar ferits quan van intentar restablir l’ordre. 

Partit ajornat

Notícies relacionades

Al seu compte de Twitter, la Prefectura va assenyalar que els incidents els van protagonitzar 300 seguidors que van atacar violentament els policies que protegien el complex esportiu. 

El partit que aquesta nit a les 21.00 locals havia de disputar l’OM al seu camp amb el Rennes va ser ajornat «a una data ulterior» pels «incidents» a La Commanderie, va anunciar la Lliga de Futbol Professional (LFP) en un comunicat. 

Temes:

Marsella