UN PUNT SOBRE L’UNITED

Golejada i liderat per al Manchester City

El conjunt de Pep Guardiola derrota per 0-5 el modest West Bromwich Albion

1

El Manchester City es va exhibir contra el West Bromwich Albion (0-5) i dormirà líder de la Premier League amb un punt d’avantatge respecte al Manchester United. Els ‘Sky Blues’ van completar un dels millors partits de la temporada per passar per sobre d’un West Brom que és més que clar candidat a descendir aquesta temporada.

En una actuació coral i en la qual a Pep Guardiola no li va fer falta un ‘nou’ des de l’inici –Sergio Agüero va donar positiu per Covid–, el City va atropellar el seu rival amb una primera part estratosfèrica comandada per un gran Ilkay Gundogan.

L’alemany va obrir el marcador amb un xut amb l’esquerra i va fer el tercer regatejant dins de l’àrea i ajustant la pilota a un pal. Abans, Joao Cancelo va fer el gol polèmic de la nit, ja que en la jugada es va assenyalar fora de joc, però la jutge de línia va aixecar la bandera i alguns futbolistes del West Brom es van quedar aturats.

Partit sentenciat al descans

Això no va evitar que Cancelo posés la pilota en un escaire, l’àrbitre va manar revisar la jugada, el VAR va detectar que no hi havia posició antireglamentària i el gol va pujar al marcador. Per tancar la perfecta primera part, Ryad Mahrez va fer un golàs i va deixar el xoc més que sentenciat.

Ja en els segons 45 minuts, Raheem Sterling es va unir a la festa tancant una golejada que prolonga el bon moment d’un City que suma onze triomfs seguits.

Els jugadors de Guardiola van dormir líders de la Premier a l’espera del que faci el Manchester United, amb el qual tenen un punt d’avantatge, tot i que els mateixos partits disputats. Per la seva part, el West Brom és penúltim amb 11 punts, a sis de la salvació.