NOU ESCENARI

Rummenigge avança que l’Eurocopa es podria jugar en un sol país

L’exfutbolista i patró del Bayern afirma que la UEFA està preocupada per portar el torneig a 12 ciutats a causa de la pandèmia

1
Es llegeix en minuts

Karl-Heinz Rummenigge, patró del Bayern Munic i influent personatge dins del futbol europeu, va assegurar que la UEFA es planteja organitzar l’Eurocopa-2021 en un sol país i no en 12, com estava inicialment previst. «Sé que el president de la UEFA, Aleksander Ceferin, que és extremadament prudent amb el coronavirus, es pregunta si, en plena pandèmia, no seria més raonable organitzar el torneig en un sol país», va assegurar Rummenigge en una entrevista al diari bavarès ‘Münchner Merkur’. Un portaveu de la UEFA no va desmentir oficialment aquesta posició: «No tenim cap notícia que donar ni comentaris a fer en aquest moment», va indicar l’organisme a instància a l’AFP.

Notícies relacionades

Oficialment, la UEFA continua treballant en un campionat repartit en 12 ciutats d’altres tants països europeus: «La UEFA pot confirmar que, d’acord amb les 12 ciutats, actualment es treballa amb quatre escenaris: estadis plens, estadis amb una capacitat entre el 50% i el 100% amb diverses mesures sanitàries, entre el 20% i el 30% de la capacitat amb mesures adaptades, i a porta tancada».

Segons la instància, les decisions «ciutat per ciutat» s’anunciaran el 5 de març. Programada per a l’estiu passat, l’Eurocopa-2020 es va retardar un any com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19.

Temes:

Eurocopa 2021