LA PANDÈMIA I L’ESPORT

Cap Verd es retira del Mundial d’handbol castigat per la Covid

L’equip africà només tenia nou jugadors per afrontar la competició

1
Es llegeix en minuts

Cap Verd, que només té nou jugadors aptes després de nombrosos positius per Covid-19, es va retirar del Mundial d’handbol d’Egipte, segons va anunciar aquest dilluns la Federació Internacional (IHF) en un comunicat. La selecció illenca ja havia viatjat a Egipte amb només 11 jugadors, per la qual cosa després de dos nous positius no en va tenir prou per afrontar diumenge el partit contra Alemanya, que d’aquesta manera es va emportar la victòria (10-0) per incompareixença del rival i està ja classificada per a la següent fase del campionat.

Cap Verd, que va afrontar el primer partit del torneig amb 11 jugadors i el va perdre davant Hongria per 34-27, esperava poder incorporar en els pròxims dies nous jugadors per a la resta de la competició, segons un reglament que s’ha flexibilitzat per la crisi sanitàries. No obstant, finalment ha abandonat la competició. El reglament obliga a comptar amb deu jugadors aptes per a cada partit.

Notícies relacionades

La República Txeca i els Estats Units ja van haver de renunciar a participar en aquest Mundial pels nombrosos positius registrats en les seves delegacions.

pyv/pm

Temes:

Handbol