DEBUT TRIOMFAL

Jovic és un altre a l’Eintracht: dos gols en 31 minuts

El davanter serbi firma en mitja hora, sortint des de la banqueta, els mateixos gols que en un any i mig al Madrid

1
José María Expósito

Millorar els números que havia fet en any i mig al Reial Madrid no semblava difícil, però igualar-los en només mitja hora supera el que s’esperava. Luka Jovic ha tornat a jugar aquest diumenge amb l’Eintracht de Frankfurt, club del qual el Madrid el va fitxar per 60 milions i al que acaba de cedir fins a fnal de temporada, i ha fet dos gols, tants com els aconseguits amb la samarreta blanca en 32 partits.

El davanter serbi, suplent, va saltar al camp en el minut 62 quan el seu equip empatava a casa amb el Schalke (1-1). Deu minuts després, va enganxar una centrada des de l’esquerra i amb un superb xut amb la dreta (sol dins l’àrea) va marcar el 2-1. En el temps afegit, va culminar un contraatac guanyant-li la carrera al central i retallant-lo dins l’àrea per armar un xut més letal que els que se li van veure a Espanya.

Com un guió de Hollywood

«És com un guió d’una pel·lícula d’Hollywood. L’aire de Frankfurt li prova definitivament bé», va destacar el director esportiu de l’Eintracht, Frederic Bobic. «Teníem decidit abans del partit que jugaria 30 minuts», va revelar.

Jovic va enlluernar durant la temporada 2018-19 amb 17 gols a la Bundesliga i 9 a l’Europa League, però al Reial Madrid va acabar la temporada 2019-20 amb només dues dianes. Zinedine Zidane volia quedar-se aquest estiu amb Borja Mayoral (segons va revelar el mateix davanter espanyol) i desfer-se del serbi, però l’absència d’ofertes van frustrar els seus plans. Mayoral se’n va anar a Roma i Jovic va continuar de blanc i gairebé en blanc, superat fins i tot per Mariano. El seu contagi de coronavirus, el seu polèmic viatge a Sèrbia i una sèrie de lesions, algunes d’estranyes, van fer que tornés a Alemanya després que el tècnic del Madrid l’alineés només cinc vegades (tres titularitats) entre totes les competicions. A Frankfurt sembla un altre.