REIAL MADRID

Zidane, pendent d’una PCR per poder viatjar a Pamplona

El tècnic francès podria no dirigir el partit del Madrid aquest dissabte davant l’Osasuna perquè hi ha hagut un positiu en Covid en el seu entorn pròxim

Zidane, pendent d’una PCR per poder viatjar a Pamplona
1
Es llegeix en minuts

El Reial Madrid juga aquest dissabte a Pamplona davant l’Osasuna (21.00 h) i la primera baixa dels blancs pot ser el seu entrenador. Després que s’hagi detectat un positiu en coronavirus en el seu entorn pròxim, Zinedine Zidane espera els resultats de la prova PCR per saber si podrà formar part de l’expedició madridista que viatjarà aquest divendres a la comunitat foral de Navarra.

Notícies relacionades

El tècnic francès no ha pogut dirigir la sessió d’entrenament matinal d’aquest dijous del Madrid, tot i que ha donat negatiu en la prova d’antígens per detectar el coronavirus, segons La Sexta, realitzada després de conèixer un positiu en el seu entorn pròxim. Ara, segons el protocol establert per LaLiga, Zidane ha d’esperar a una segona prova negativa, una PCR, per poder retornar a la disciplina del club blanc.

Amenaça de neu

L’amenaça de temporal de neu que sobrevola la península Ibèrica de cara al cap de setmana té en suspens l’organització del partit, que es pot veure afectat pel fred i traslladar-se a diumenge al matí, unes hores més que poden permetre a Zidane ser a la banqueta sempre que el seu resultat en el test de coronavirus sigui negatiu. En cas contrari, perilla per al francès, a més de la jornada de lliga, la Supercopa que es juga la setmana vinent.