Segona Divisió

Un Girona discret s’alenteix davant un Sabadell sense pólvora

• El primer derbi català del 2021 va acabar amb un empat (0-0) que allunya del ‘play-off’ d’ascens l’equip de Francisco i salva els vallesans del descens

• El conjunt de Francisco només ha sumat 2 dels 9 últims punts mentre que els arlequinats van tenir diverses ocasions per guanyar en la segona part.

2
Raúl Paniagua

Amb dos punts de nou en les seves tres últimes trobades de Lliga, el Girona ha vist frenades les seves il·lusions d’assalt a la zona de ‘play-off’ d’ascens a Primera. L’equip de Francisco va repetir aquest dilluns davant el Sabadell el mateix resultat del seu duel anterior a Montilivi contra el Rayo, un empat sense gols insuficient per a aquest ambiciós objectiu però generós segons el desenvolupament del joc. Si algun club va merèixer la victòria, va ser el Sabadell

S’esperava una mica més del Girona en una nova cita a casa davant un rival que ha presentat el 2021 les bones sensacions que va exhibir en l’últim tram de l’any anterior. El quadro arlequinat va encadenar el seu quart partit sense caure i ja es troba fora de la zona de descens, tot i que empati en punts (19) amb el Castelló i l’Alcorcón

La baixa de Stuani

El derbi català ja es va torçar hores abans de l’inici per al Girona amb la baixa de Stuani per una lesió muscular que el tindrà dues setmanes apartat de la gespa. Tot i així, la primera ocasió clara va ser per a Sylla, que no va ser capaç de rematar amb encert un excel·lent centre d’Aday (m. 8). El domini local va tenir el seu apogeu a la mitja hora amb un gol anul·lat per fora de joc a Aday després d’una rematada de Pablo Moreno repel·lida magistralment per Mackay.

El Girona no va aprofitar aquestes oportunitats i el Sabadell es va anar assentant a poc a poc. Amb un sistema rocós i més clarividència que el seu rival, el conjunt vallesà va acomiadar la primera part amb una bona acció de Querol que Víctor va estar a punt de culminar. El conjunt vallesà va mantenir el bon nivell després del descans fins al punt de malgastar quatre oportunitats clares per emportar-se una valuosíssima victòria.

Stoichkov, desencertat

Juan Diego Molina, més conegut com Stoichkov, va llançar per la borda les seves dues opcions, la primera després d’eludir la mala sortida de Juan Carlos i la segona amb un cop de cap que va anar a fora per poc.

Els canvis encara van donar més dinamisme als visitants, tan entonats en el joc com desencertats en l’acabament. Un xut fluix de Juan Hernández (m. 81) i una volea desviada de Guruceta (m. 86) van ser els últims intents d’un Sabadell sense pólvora que va perdonar la vida a un Girona gris.