UNA DERROTA DOLOROSA

El Barça ja mira cap a la nova final de la Champions d’handbol

Els blaugrana no tornaran a jugar fins al febrer ja que al gener es disputa el Mundial d’Egipte

2
Es llegeix en minuts

Després del dur cop de la derrota a la final de la Champions contra el Kiel (33-28) el Barça ja mira cap a la nova edició de la Lliga de Campions per oblidar la que va ser l’única derrota del 2020, un mal partit que va arribar en el pitjor moment (la finalíssima continental) i contra el rival més dur, el Kiel, a qui s’han enfrontat els blaugrana en els últims mesos on s’han certificat,ni més ni menys, que 63 victòries. Són només sis mesos d’espera fins a arribar a la nova oportunitat per guanyar la desena copa continental.

Al febrer, després de l’aturada pels partits internacionals de l’Euro Cup 2022 i el Mundial d’Egipte, que finalitzarà el 31 de gener, el Barça tornarà a la competició amb l’objectiu principal d’aconseguir l’accés directe per als quarts de final de la Lliga de Campions. De moment, l’equip de Xavi Pascual lidera el grup B gràcies al ple de vuit victòries aconseguides en vuit partits. Encara li resten dues trobades pendents, contra el Veszprém, i les últimes quatre jornades de la fase. Si acaba primer o segon de grup, el Barça accediria directament als quarts de final, el pas previ abans de classificar-se a una nova final a l’Arena de Colònia, els dies 12 i 13 de juny del 2021, en un recinte que fins ara ha portat mala sort al Barça, però on tindrà l’oportunitat d’aspirar a una nova Copa d’Europa, la que se li resisteix des del 2015.

Superats

«No vam estar a l’altura que requeria el partit. Ens van superar absolutament i el resultat va reflectir el que va passar a la pista. No vam desenvolupar el nostre joc i desgraciadament va passar a la final de la Champions», va escenificar com a resum de la derrota Xavi Pascual també amb la mirada posada en el futur i abans de veure com la majoria de les seves figures es prepararan per afrontar el Mundial egipci.

Notícies relacionades

En el mateix sentit es van expressar els dos portaveus de l’equip després de perdre contra el Kiel. «El treball de l’equip va ser molt bo, ens vam esforçar al màxim però vam fer un mal partit. L’entrega de l’equip va ser fora de tota dura però ens van superar aconseguint el títol merescudament», va indicar a Colònia és cert que no hem fet un bon partit i ells han sigut millors que nosaltres. L’entrega de l’equip està fora de tot dubte i sortim de Colònia molt dolguts. Han sigut campions merescudament», va explicar Raúl Entrerríos.

En la mateixa línia, Gonzalo Pérez de Vargas va indicar que van jugar sense fluïdesa. «No vam poder córrer tant com altres vegades i això sempre ens ha donat vida. Va ser un cop dur per a nosaltres i el club, però ara cal treballar dur».

Temes:

Handbol