guardó anual

Toni Bou i Aina Cid, esportistes catalans de l’any

  • El pilot de trial ha guanyat de nou el Mundial el 2020
  • L’especialista en rem va aconseguir la plata als Campionats d’Europa
  • Els premis de la Festa de l’Esport Català, organitzada pel diari ‘Sport’, s’entregaran el 9 de febrer
TONI BOU FOTO  repsol media

TONI BOU FOTO repsol media

1
Es llegeix en minuts

El pilot de trialToni Boui la remadoraAina Cid han sigut guardonats com a millors esportistes catalans del 2020 en categoria masculina i femenina, respectivament, pel jurat de la 24a Festa de l’Esport Català.Bouha guanyat aquest any per 14a ocasió els Mundials de trial en pista coberta i a l’aire lliure, mentre queCides va penjar la medalla de plata en els Campionats d’Europa de rem, en la categoria dos sense timoner.

A més, també han premiat el golfistaEduard Rousaud i l’esquiadoraMaria Costacom a esportistes joves amb més projecció. En la categoria de millor equip català de l’any, el reconeixement ha sigut per al Barcelona femení. El seleccionador espanyol de waterpolo masculí,David Martín,ha sigut guardonat com a millor entrenador català; l’exjugador d’handbol del BarcelonaVíctor Tomàs,retirat aquesta última temporada per una malaltia coronària, ha rebut el premi a esportista llegendari; i la ‘snowboarder’Astrid Finaha sigut premiada amb el premi a l’Esperit Esportiu.

Altres distincions

D’altra banda, el jurat de la 24a Festa de l’Esport Català ha distingit la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya(FEEC) amb el premi a la Gestió Federativa i l’agència SevenMila amb el premi Empresa de l’esport.

Notícies relacionades

També s’ha reconegut el paper de diverses entitats esportives centenàries que han sigut premiades per la seva trajectòria: Ripoll CF, Agullana CD, CF Bellpuig, CD Masnou, CF Puigvertenc, ATC Sant Pol, UE Sant Sadurní, CF Torà, UD Viladecans, CE Portbou, CD Malgrat, CF Capellades, CT Lleida i la FEEC. Tot això, amb un reconeixement pòstum a la figura deJosep Lluís Vilaseca,exdirigent esportiu mort el passat 8 de març als 90 anys.

La gala d’entrega dels premis de la 24a Festa de l’Esport Català, organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el diari ‘Sport’, tindrà lloc el 9 de febrer del 2021.

Temes:

Toni Bou