Atlètic de Madrid-Reial Valladolid (2-0)

L’Atlètic guanya per inèrcia i continua llançat a La Lliga

L’equip de Simeone segueix a dalt a la taula gràcies als gols de Lemar i Llorente en un dia de rotacions

L’Atlètic guanya per inèrcia i continua llançat a La Lliga
1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Gràcies a un gol del francèsLemar, 45 de partits després del seu últim gol de blanc-i-vermell,l’Atlètic va desarborar la bona feina delValladolid al Metropolitano i va acabar guanyant un altre partit entre una marxa triomfal que el manté dalt de la taula. Simeone, que va fer canvis pensant en la Champions, va veure com al seu equip li va costar gairebé una hora, i algun canvi, trobar la seva millor versió. L’entrada deLlorente al descans va canviar la intensitat i la velocitat d’un partit que va sentenciar amb un gol.

En els primers 45 minuts, a l’Atlètic li va costar trobar aquesta versió dinàmica, ofensiva, amb velocitat en la circulació i gols que havia estat mostrant en el seu camí triomfant per La Lliga.A la Champions té dimecres un partit decisiu,amb la classificació per a vuitens de final en joc, i per això va fer Simeone més canvis dels previsibles en l’onze titular. 

Intensitat variable

L’equip va respondre amb una intensitat variable, sense capacitat per mostrar superioritat senseKoke, Joao Félix o Carrasco,sense creació, sense desbordament i sense accions definitòries en l’àrea rival. Quan els dos primers estaven preparats a la banda per entrar a donar un altre ritme a l’equip, el criticat Lemar va arribar al segon pal per rematar un centre deTrippier i avançar al seu equip. 

ElValladolid de Sergio González ho va fer gairebé tot bé, perfectament assentat a la rereguarda, amb minuts de domini de la pilota i aspiracions ofensives. Però la gasolina li va durar una hora, fins que el gol atlètic va enfonsar les seves il·lusions. 

Simeone va treureLuis Suárez,de tornada després de donar positiu per coronavirus, poc després de l’hora de joc. A mig camí entre guardar l’uruguaià per anar a Salzburg dimecres i tancar el partit amb l’entrada deKondogbia

Sentència de Llorente

Notícies relacionades

L’Atlètic va créixer en ritme, cada vegada més còmode en un partit que va sentenciarMarcos Llorentedesprés d’una sacada llarga d’Oblak, un toc de cap de Trippier i una carrera incommensurable del golejador, que es va plantar davant de Masip i va definir amb solvència. 

No hi va haver més història en el partit i, a expenses del que aconsegueixi aquest diumenge la Reial Societat, es col·localíder momentani de La Lliga,encara amb dos partits pendents de l’inici del campionat. 

Alineacions: