AL CAIRE DE L'ELIMINACIÓ

Zidane: «No dimitiré»

El tècnic assegura que se sent «amb forces» per reaccionar i lamenta la falta d'eficàcia del seu equip

«És un moment complicat, però hem de treure el nostre caràcter i orgull. És una pena», es lamenta

marcosl56056382 soccer football   champions league   group b   shakhtar done201201205900

marcosl56056382 soccer football champions league group b shakhtar done201201205900 / GLEB GARANICH

2
Es llegeix en minuts
Alejandro García

Zinedine Zidane es va quedar bloquejat. No va moure un Madrid espès i desorientat quan quedava menys d’un quart d’hora, fora de combat pel gol de Dentinho (m. 57). Va quedar tan atrapat que el tècnic francès va necessitar 20 minuts per introduir un triple canvi (Isco per Odegaard, Mariano per Benzema i Vinicius per Rodrygo) que no li va servir de res. Cinc minuts després Solomon certificava la derrota blanca que el deixa al caire de l’eliminació. «No dimitiré», ha dit l’entrenador blanc.

Zidane està acorralat. Tant a la Lliga com a Europa. Només ha sumat una victòria en els cinc últims partits. Dissabte va perdre contra l’Alabès (1-2) i ara, tres dies més tard, cau a Kíev contra el Xakhtar (2-0). I el calendari se li enverina en una setmana en què, potser, s’estigui jugant el seu futur. Visita el Sánchez Pizjuán per enfrontar-se al Sevilla, després rep el Borussia a Valdebebas i després l’Atlètic, que sorprèn a la Lliga.

«Sí, em veig amb forces. Ho donaré tot, l’altre dia a la Lliga no vam merèixer guanyar. Però avui sí. S’ha d’aixecar el cap, recuperar i pensar en el pròxim partit. Quan hi ha mala ratxa no hi ha més remei que pensar en el pròxim partit», ha dit Zidane.

«S’ha d’aixecar el cap, recuperar i pensar en el pròxim partit» (Zidane) 

Al Madrid se li ha complicat. Però Zidane no claudica. «En la primera part vam estar molt bé. Hauria canviat molt fent el primer gol nosaltres. El gol seu ens fa molt mal, perquè estàvem jugant bé. Hem tingut dues o tres ocasions, xutant al pal. No ha volgut entrar i ha sigut complicat», ha dit l’entrenador.

«Creurem i lluitarem», afirma el francès, convençut que podrà estar a vuitens de la Champions

Notícies relacionades

En aquest sentit, Zidane ha recordat que en el passat ja han tingut «moments complicats», però està convençut que ho superarà. «És una mala ratxa pel que fa als resultats. És la realitat, però s’ha de seguir. Sabem que avui era una final i la vam preparar molt bé. Vam fer una gran primera part, però no hem pogut marcar gol. Falta un partit i l’hem de guanyar», ha dit el francès.

Després, el tècnic del Madrid ha apel·lat al «caràcter i orgull» dels seus jugadors per reaccionar en una setmana en què tots es juguen el seu futur. Començant pel mateix Zidane. «És un moment complicat, però hem de treure el nostre caràcter i orgull. És una pena perquè avui no mereixíem perdre. Hem de guanyar l’últim partit perquè avui no s’ha pogut. Creurem i lluitarem».