SEGONA DIVISIÓ

Juan Carlos salva la victòria del Girona

El porter local va evitar els gols del Mirandés i va fer bo el gol de Sylla en la primera part (1-0)

zentauroepp56058186 01 12 20  girona fc 20 21 contra cd mirand s 20 21    evelig201201223034

zentauroepp56058186 01 12 20 girona fc 20 21 contra cd mirand s 20 21 evelig201201223034 / Eddy Kelele

1
Jordi Roura

El dia que va tornar Cristhian Stuani, l’heroi del Girona va ser a la porteria local: Juan Carlos. L’uruguaià, vuit partits després, va ser titular i va acabar jugant una hora, sense gaire fortuna, i va ser substituït per Cristóforo. Sylla, que en la seva absència ha assumit els galons en la davantera, va marcar l’1-0 en la primera part, i en la segona, Juan Carlos va salvar ja no l’empat, sinó la derrota, d’un Girona superat pel Mirandés, que encara no sap com, va acabar derrotat a Montilivi.

Un perfecte xut de primeres des del semicercle frontal de l’àrea, amb la dreta, de Sylla, l’home gol del Girona aquesta temporada, va ser suficient per batre Raúl Lizoain i enviar el partit al descans amb els locals dominant en el marcador. Sylla, que ja suma cinc dianes, va ajustar perfectament la pilota al pal dret, finalitzant una bona jugada col·lectiva.

Paradas vitals

El Girona va saber esperar el seu moment. Va començar demostrant que volia manar però de seguida la pilota se la va quedar el rival, tot i que això tampoc es va traduir en ocasions de gol. Un cop de cap de Bernardo va ser el primer avís dels locals, que no van perdonar amb el gol de Sylla al punt de la mitja hora.

El Mirandés va introduir tres canvis per iniciar el segon temps. I van donar resultat perquè Javi Jiménez va crear perill per la banda i el Girona va estar a mercè del rival. Juan Carlos es va erigir, llavors, en el gran protagonista de la nit, amb parades salvadores de gran mèrit.

Primer va posar el peu com un porter d’handbol per aturar un tret de Sergio Moreno, i poc després, va rebutjar miraculosament la rematada d’Ivan Martín en una acció anul·lada per un fora de joc que, en cas de gol i revisió, no s’hauria d’haver assenyalat. I quan no apareixia el porter local, el Mirandés fallava gols cantats com l’acció de Jackson, a 12 minuts del final.

GIRONA, 1; MIRANDÉS, 0

Girona: Juan Carlos, Calavera, Santi Bueno, Bernardo, Luna, Gumbau (Franquesa, m. 84), Monchu, Samu Sáiz (Nahuel Bustos, m. 75), Yoel Bárcenas (Ramalho, m. 75), Sylla i Stuani (Cristóforo, m. 60).

Mirandés: Raúl Lizoain, Víctor, Berrocal, Trigueros, Letic (Javi Jiménez, m. 46), Javi Muñoz, Genaro (Sergio Moreno, m. 46), Ivan Martín, Caballero (Meseguer, m. 46), Martínez (Djouara, m. 61) i Jackson.

Gol: 1-0 (m. 29), Sylla.