SEGONA DIVISIÓ

Bernardo salva un punt per al Girona

El central, expulsat en l'últim segon del temps afegit, va empatar de cap davant el Las Palmas (1-1)

zentauroepp55822781 deportes girona las palmas201109225316

zentauroepp55822781 deportes girona las palmas201109225316 / Eddy Kelele

2
Es llegeix en minuts
Jordi Roura

Una precisa rematada de cap de Bernardo va salvar un punt per al Girona  en un discret partit davant el Las Palmas (1-1). El central, que va acabar expulsat per la segona groga en l’afegit, va igualar en el segon temps el gol que els visitants van aconseguir en l’última acció del primer temps. Tercera igualada seguida per als de Francisco, que, amb quinze punts, no acaben de connectar amb la zona de privilegi, abans de jugar dos partits d’alta exigència davant Mallorca Espanyol.

Una rematada seca de Rober (Las Palmas) repel·lida per Juan Carlos i una falta lateral de Monchu, del Girona, que va aturar Vallés sense problemes van ser els dos únics arguments ofensius del primer temps, abans del gol de Sergio Ruiz en l’última acció abans del descans. Va ser un primer acte soporífer, per molt que els puristes poguessin defensar que es va veure un duel equilibrat.

Sense fluïdesa

Al Girona li va costar horrors trobar el buit per on fer mal al dens entramat defensiu que va organitzar Pepe Mel. El Las Palmas, a més de dificultar la fluïdesa dels locals, se sentia còmode per intentar progressar a la contra, davant la poca precisió en la passada dels de Francisco. Així va arribar el 0-1. Pilota perduda en el centre del camp per Aday, ràpid atac canari per la banda dreta conduït per Rober, i Sergio Ruiz, absolutament sol en el centre de l’àrea, va aprofitar el mal balanç defensiu gironí per posar per davant els seus.

El Girona va tenir l’empat just iniciar el segon temps, però Monchu no va saber encertar la passada a Bustos quan va recollir el rebuig de Vallés d’un dur xut de Cristóforo. Es va veure més intens l’equip local, i més quan Francisco va posar a la gespa Sylla, el ‘pitxitxi’ de l’equip, a qui havia reservat per algunes molèsties.

Travesser canari

Bernardo va donar un primer avís, de cap, aturat per Vallés, però res va poder fer el porter del Las Palmas per evitar l’1-1 en el 66: falta servida per Samu i rematada impecable del central, guanyant la partida a la defensa visitant. El Girona va buscar el gol de la victòria, que no va arribar. El que va anotar Sylla va ser anul·lat per un clar fora de joc, però tampoc va quedar curt l’equip canari, que es va estampar amb el travesser.

GIRONA, 1; LAS PALMAS, 1

Girona: Juan Carlos; Calavera, Ramalho, Bernardo, Luna (Franquesa, m. 75); Monchu, Cristóforo (Sylla, m. 58), Gumbau; Aday (Valery, m. 58), Samu Sáiz (Pau Víctor, m. 85) i Nahuel Bustos (Pablo Moreno, m. 75).

Notícies relacionades

Las Palmas: Las Palmas: Vallés; Álvaro Lemos (Curbelo, m. 79), Álex Suárez, Aythami, Jonathan (Dani Castellano, m. 89); Loiodice (Kirian, m. 79), Fabio, Sergio Ruiz, Ramírez (Aridai, m. 89); Iemello (Edu Espiau, m. 54) i Rober.

Gols: 0-1 (min. 45), Sergio Ruiz; 1-1 (min. 66), Bernardo.

Temes:

Girona FC