futbol

El Sabadell-Alcorcón d'aquest dimecres, suspès pels positius a l'equip madrileny

La Reial Federació Espanyola de Futbol va assenyalar que el seu òrgan disciplinari «iniciarà en els pròxims dies els tràmits per fixar una nova data»

LaLiga havia sol·licitat l'ajornament del partit després de l'aparició de nou casos positius per coronavirus a les files del conjunt de Madrid

zentauroepp55414953 alcorcon201021085046

zentauroepp55414953 alcorcon201021085046 / LALIGA

1
Es llegeix en minuts
Efe

El duel entre el Sabadell i l’Alcorcón, previst per a aquest dimecres i corresponent a la setena jornada de LaLiga SmartBank, ha sigut finalment suspès pels nombrosos casos positius a les files del conjunt madrileny.

«Per Resolució del Comitè de la Competició el matx de La Liga SmartBank entre la CE Sabadell i l’AD Alcorcón que s’havia de disputar avui dimecres a les 21.30 hores ha sigut suspès», va confirmar LaLiga a través de les xarxes socials.

A més, la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va assenyalar que el seu òrgan disciplinari «iniciarà en els pròxims dies els tràmits per fixar una nova data» per al partit, el segon que ha de suspendre l’Alcorcón per aquesta raó després de fer el mateix amb el del cap de setmana passat davant la Ponferradina.

LaLiga havia sol·licitat l’ajornament del partit després de l’aparició de nou casos positius per coronavirus a les files del conjunt madrileny, «dos d’ells jugadors».

La sol·licitud també va ser recolzada per l’equip madrileny, que va indicar que 15 futbolistes de la seva plantilla «han donat negatiu en totes les proves realitzades des del dia 16 d’octubre fins al dia 20 inclòs» i que «s’han mantingut des del dia 16 al matí sense contacte amb cap altre company», mentre que un total de cinc jugadors «han donat positiu en alguna de les proves realitzades».

L’equip terrisser ja va haver de suspendre el seu partit del cap de setmana passat davant la Ponferradina després de detectar quatre positius, de tres jugadors i un membre del cos tècnic, i per precaució fins a determinar l’estudi detallat dels contactes estrets dels afectats.

«En els dies posteriors s’ha procedit a la identificació detallada dels contactes estrets, aïllant als esmentats contactes i realitzant diversos tests PCR i antígens a tota la plantilla. Com a resultat de les esmentades proves, es van detectar tres positius més, principalment en el si dels jugadors de l’equip filial», va remarcar LaLiga.

Notícies relacionades

Per aquesta raó, i seguint el Protocol Unificat d’Entrenament i Competició per a la temporada 20/21, l’organisme va fer nous tests a la resta de l’equip entre dilluns i dimarts, i els nous positius detectats han motivat aquesta sol·licitud de suspensió. «Tant els positius com els contactes estrets identificats, es troben aïllats complint amb l’establert en el protocol», va sentenciar la patronal.