RAYO VALLECANO 1- ESPANYOL 0

El Rayo fulmina la ratxa de l'Espanyol

Un gol d'Isi a tres minuts del final posa fi a la imbatibilitat de Diego López i certifica la primera derrota blanc-i-blava en Segona

rpaniagua54876263 grafcat1113  cornella  barcelona   09 02 2020   el entrenado200911175350

rpaniagua54876263 grafcat1113 cornella barcelona 09 02 2020 el entrenado200911175350 / G Loinaz

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’Espanyol va patir al camp del Rayo la seva primera derrota a Segona. Un solitari gol d’Isi, a tres minuts del final, va posar fi a la ratxa de Diego López, que no havia encaixat cap gol encara aquesta temporada. Malgrat la punxada, els blanc-i-blaus mantenen el liderat.

Tot i que el conjunt madrileny va portar la iniciativa durant tota la trobada, la solidesa defensiva va permetre als blanc-i-blaus mantenir les taules fins al tram final. Va ser un partit de digestió difícil, sense gairebé ocasions de gol. El bloc de Vicente Moreno tan sols va inquietar a pilota aturada. Va ser precisament a la sortida d’un córner, passada l’hora de joc, quan va aconseguir superar la meta Dimitrievski, tot i que el col·legiat va anul·lar el gol per fora de joc de Javi PuadoRaúl de Tomás, que tornava a la seva antiga casa el dia després de fer 26 anys, no va poder regalar-se un gol, ja que amb prou feines va entrar en joc.

Notícies relacionades

Qui sí que va veure porta va ser Isi. El davanter rayista, que havia tingut una doble ocasió a l’inici, va empalmar amb l’esquerra un centre de Comesaña que va posar fi a 538 d’imbatibilitat de Diego López. Un xut que va certificar la primera derrota de Vicente Moreno com a tècnic blanc-i-blau davant un dels seus rivals directes en la lluita per l’ascens. 

«No hem tingut gaire claredat. És el partit en què menys ocasions hem tingut. Ells ens van atacar però sense punteria. Quan permets que t’arribin, al final poden encertar. Són tres punts que se’n van», va lamentar Leandro Cabrera.

Temes:

Espanyol