DESPRÉS DE 686 PARTITS

Guardiola encaixa la seva primera maneta davant el Leicester (2-5)

Tres gols de Vardy i tres penals assenyalats en contra sentencien el conjunt celeste, que va tenir un dia negre

Mourinho es queixa d'una decisió del VAR després de la punxada del Tottenham amb el Newcastle (1-1)

jmexposito55144676 soccer football   premier league   manchester city v leicest200927201317

jmexposito55144676 soccer football premier league manchester city v leicest200927201317 / MARTIN RICKETT

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

Deia aquesta setmana Ferran Torres, un dels reforços del Manchester City, que si el seu nou equip estava «bé», guanyaria la Premier «fàcilment». No deu estar gaire fi el conjunt celeste, perquè el Leicester ha assaltat aquest diumenge l’Etihad amb una inapel·lable golejada (2-5) que li brinda el liderat.

L’equip de Pep Guardiola es va avançar al marcador als 4 minuts amb un tant de Mahrez, però no s’esperava el cicló Vardy, que per segona vegada en la seva carrera endossaria tres gols als ‘sky blues’. Walker va cometre penal sobre ell mateix en la primera meitat i no va fallar des dels 11 metres. Ja en la segona part, va batre Ederson  amb classe i va tornar a la línia de penal després que Eric García (titular) hagués comès una altra pena màxima sobre l’estrella anglesa.

Cinc gols encaixats, novetat per a Pep

Guardiola va donar entrada a Liam Delap, la nova perla anglesa del City (17 anys), i també a Ferran Torres, sense que fes efecte. Maddison va sentenciar amb en 1-4. Nathan Ake va intentar maquillar-ho amb el 2-4 però Tielemans, amb un altre penal (el tercer de la tarda contra els celestes), va fer encara més escandalós el resultat. Des del 2003, el City no encaixava una maneta al seu estadi, una cosa que no havia ocorregut mai a Guardiola en els seus 686 partits com a entrenador.

Notícies relacionades

L’equip de Brendan Rodgers lidera la Premier amb 9 punts en tres jornades, els mateixos que l’Everton de Carlo Ancelotti James Rodríguez. El City suma 3 punts en dues jornades disputades. També aquest diumenge, el Leeds ha sumat la seva segona victòria en dues jornades al derrotar el cuer, el Sheffield United (0-1).

El lament de Mourinho 

El Tottenham de José Mourinho va punxar en la visita del Newcastle, que en el temps afegit va empatar de penal (1-1). El tècnic portuguès, molt enfadat amb la decisió (unes mans de Dier decretades pel VAR), va protestar a la seva manera davant les càmeres: «Prefereixo donar-li diners a associacions de caritat que a la Federació quan em sancionen, així que no donaré la meva opinió», va indicar. «Estimo aquest club, però ara noto la diferència entre grans clubs que tenen història i d’altres».