'AUTOGOL' NASSARITA

El Granada s'indigna amb una mofa del seu propi patrocinador

La casa d'apostes que patrocina el club andalús va fer servir un recurrent mem per il·lustrar la superioritat de Joao Félix i de l'Atlètic

winamax

winamax

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

La línia entre l’humor i el mal gust és molt prima, i no per a tothom és al mateix lloc. Que l’hi diguin al ‘community mànager’ de la casa d’apostes que patrocina el Granada, que ha desencadenat un terratrèmol entre l’afició nassarita, indignada per un tuit en què es burla de manera poc elegant de la golejada que li ha endossat l’Atlètic.

Notícies relacionades

«El mapa de calor de Joao Félix contra l’Atlètic», es llegeix en el compte de Twitter de la casa d’apostes, al costat d’un mem recurrent a la xarxa cada vegada que un equip perd amb estrèpit. El suposat mapa de calor representa un penis erecte apuntant un cul. Més enllà de l’elegància, a la ciutat nassarita no entenen que la mofa vingui precisament del seu patrocinador, de qui alguns exigeixen que desaparegui de la samarreta. Un autogol en tota regla.

El club ha demanat que Winamax es disculpi públicament i rectifiqui immediatament pel seu «feridor i irrespectuós tuit», i assegura reservar-se el dret a «emprendre les accions oportunes en defensa dels interessos d’una institució amb 89 anys de vida».