HOFFENHEIM-BAYERN (4-1)

El Bayern cau golejat en la seva primera derrota del 2020

El Hoffenheim endossa un 4-1 al campió d'Europa, que havia encadenat 23 victòries consecutives

jmexposito55143089 hoffenheim s croatian forward andrej kramaric  c  celebrates200927174643

jmexposito55143089 hoffenheim s croatian forward andrej kramaric c celebrates200927174643 / DANIEL ROLAND

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

La gran ratxa del Bayern Munic es va trencar aquest diumenge en gran. El conjunt bavarès, que portava 23 partits seguits guanyant i havia encadenat gairebé 10 mesos sense perdre’n cap, va caure derrotat pel Hoffenheim  per 4-1 en la segona jornada de la Bundesliga.

Tres dies després de conquerir la Supercopa d’Europa davant el Sevilla, el vigent campió de la Champions va tornar a conèixer el sabor de la derrota, absent en el seu paladar des que el desembre del 2019 va caure a Mönchengladbach. El Hoffenheim, que curiosament té com a entrenador a Sebastian Hoeness, nebot del president d’honor del Bayern Uli Hoeness, va passar per sobre del campió d’Alemanya i d’Europa, que aspirarà en el pròxim Mundial de Clubs al sextet.

Notícies relacionades

Quan Kimmich va escurçar distàncies al 36, tot feia pensar que el gegant bavarès seria capaç de remuntar el 2-0 amb el que va començar el partit (Bicakcic Dabbur). Però la reacció no va anar a més, i malgrat que els pesos pesants que Flick havia deixat a la banqueta van sortir a escena (ComanGoretzka Lewandowski), en el tram final dos gols del ‘pitxitxi’ de la Bundesliga, Kramaric, un d’ells de penal en l’afegit, van segellar la sorpresa.

Els grans punxen

El Hoffenheim lidera la taula amb 6 punts, igualat amb l’Augsburg. El Bayern, que en la primera jornada havia golejat per 8-0 al Schalke 04, es queda amb 3 punts, sense poder aprofitar les ensopegades d’altres grans com el Borussia Dortmund (va perdre a Augsburg) i el RB Leipzig, que havia empatat amb el Bayer Leverkusen.

Temes:

Bayern Munic