LA SUPERCOPA D'EUROPA

Més de 200 seguidors del Sevilla passen els tests PCR abans d'anar a Budapest

Les proves són obligatòries per entrar a Hongria, on es disputarà el duel contra el Bayern

rpaniagua55040513 soccer football   sevilla fans take coronavirus disease  cov200921135336

rpaniagua55040513 soccer football sevilla fans take coronavirus disease cov200921135336 / MARCELO DEL POZO

1
Es llegeix en minuts
Efe

Al voltant de la meitat dels 500 aficionats sevillistes que presenciaran dijous al Puskas Arena de Budapest la Supercopa d’Europa entre el seu equip i el Bayern de Munic s’ha sotmès aquest dilluns al Sánchez Pizjuán al test PCR que les autoritats hongareses exigeixen per entrar al país.

Tot i que alguns aficionats es desplaçaran des d’aquest dilluns en viatges privats, en vol regular des de Madrid o via Viena i per carretera fins a Budapest, la majoria dels sevillistes han preferit reservar plaça en la xàrter que la Federació de Penyes del club contracta amb anada i tornada el mateix dia del partit.

Aficionats se sotmeten a proves PCR als voltants del Pizjuán / Efe

Unitats mòbils

Notícies relacionades

Per als inscrits en aquest viatge, el Sevilla ha disposat, a l’esplanada veïna al Gol Sud del Sánchez Pizjuán, unes unitats mòbils en què es prenen les mostres de boca i nas per a la realització del test, el resultat negatiu del qual en les 48 hores prèvies al viatge és imprescindible per entrar a Hongria.

Abans de sotmetre’s a la prova, els aficionats han passat un estricte control en què se’ls ha pres la temperatura i s’han rentat les mans amb gel hidroalcohòlic.

Temes:

Sevilla FC