NBA

Els Suns de Ricky Rubio es queden fora dels 'play-off' malgrat tornar a guanyar

Portland i Memphis frustren la carambola de Phoenix i aconsegueixen els dos últims bitllets a les eliminatòries per l'anell

ricky-rubio

ricky-rubio

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Suns de Ricky Rubio, l’equip que ha arribat més en forma a la bombolla de l’NBA i i l’únic invicte després de l’aturada pel coronavirus, es van quedar fora dels ‘play-off’’ malgrat rubricar un ple al vuit. Portland i Memphis no van fallar i van aconseguir els dos últims bitllets a les eliminatòries pel títol, i així van frustrar la carambola de Phoenix, que necessitava una derrota d’un dels dos per anar a la repesca.

L’agònica victòria dels Trail Blazers davant els Nets (134-133) els va permetre aferrar-se al vuitè lloc de la Conferència Oest que els assegura disputar, a partir de dissabte, la repesca contra els Grizzlies de Memphis. El que guanyi dos partits en el ‘play-in’ s’enfrontarà als Lakers de Lebron James en la primera ronda per l’anell.

Damian Lillard, que va aconseguir un doble-doble de 42 punts i 12 assistències, va tornar a ser el far que va il·luminar Portland. Caris LeVert, després d’haver anotat 37 punts, va fallar un últim llançament que hauria classificat els Suns. Menys problemes van tenir els Grizzlies, que van derrotar els Milwaukee Bucks (119-106), que no van poder comptar amb Giannis Antetokounmpo, sancionat per haver pegat un cop de cap a Moe Wagner dimecres.

Ricky es va acomiadar de la temporada aportant 7 punts i 12 assistències en el clar triomf dels Suns davant els Mavericks (128-102), sent l’únic equip invicte en una bombolla en la qual han guanyat els seus vuit partits. Els Spurs, que esperaven un altre miracle, es van quedar també fora de les eliminatòries, una cosa que no passava des de la temporada 1996-1997.

Els encreuaments pel títol

Conferència Est

Milwaukee Bucks (1)-Orlando Magic (8)

Toronto Raptors (2)-Brooklyn Nets (7)

Boston Celtics (3)-Philadelphia 76ers (6)

Miami Heat (4)-Indiana Pacers (5)

Conferència Oest

Los Angeles Lakers (1)-Guanyador del Portland Trail Blazers-Memphis Grizzlies

Los Angeles Clippers (2)-Dallas Mavericks (7)

Notícies relacionades

Denver Nuggets (3)-Utah Jazz (6)

Oklahoma City Thunder (4)-Houston Rockets (5)