LA PERLA DEL PLANTER AMPLIA EL SEU CONTRACTE

Bolmaro renova amb el Barça fins al 2023

El base argentí, de 19 anys, aparca de moment el salt a l'NBA

lmendiola50498685 liga endesa  barca vs herbalife gran canaria  foto  david ra191023162835

lmendiola50498685 liga endesa barca vs herbalife gran canaria foto david ra191023162835 / David Ramirez

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El destí de Leandro Bolmaro ha fet un gir en els últims mesos. Abans de l’aturada del coronavirus semblava que el seu futur immediat estava a l’NBA. El base argentí, davant les poques oportunitats que tenia amb Svetislav Pesic, s’havia inscrit al març en el pròxim ‘draft’. Però l’ajornament fins a l’octubre de la selecció de nous talents de la millor lliga del món, unit a l’arribada de Sarunas Jasikevicius a la banqueta blaugrana, han postergat, almenys momentàniament, la seva aventura americana. La perla del planter barcelonista, de 19 anys i amb un contracte que s’acabava el 2021, ha decidit renovar fins al 2023.

Notícies relacionades

Malgrat el fitxatge de Nick Calathes, un dels millors bases del continent, Bolmaro confia a poder tenir més pista aquesta temporada amb el nou tècnic. «Estic molt content per la confiança que el club em dona i molt il·lusionat amb la renovació i amb tot. Vull donar el màxim per guanyar-me un lloc i uns minuts a l’equip i guanyar-me el respecte dels entrenadors, dels jugadors i també de l’afició», ha comentat la jove promesa. «Ara tenir la confiança que tinc per mi és molt important per poder seguir».

El Barça va fitxar fa dos anys un base-escorta de 17 anys al qual s’entreveia un gran potencial. Després d’un primer any en el filial, la passada temporada ja va estar entrenant-se amb el primer equip, amb el qual va jugar nou partits de Lliga i sis d’Eurolliga. Però malgrat les lesions de Pangos i Heurtel, Pesic no va acabar de confiar en ell i va preferir situar Hanga com a base. Amb aquesta perspectiva, Bolmaro havia pensat a fer les maletes. Però amb el relleu a la banqueta espera continuar creixent al Palau i aprendre de Calathes i Jasikevicius.