L'ACTUALITAT BLANC-I-BLAVA

Un positiu per coronavirus a la plantilla de l'Espanyol

L'equip de Vicente Moreno ha suspès els entrenaments

lmendiola54438789 el espanyol se somete a pruebas y test pcr en la clinica cor200811171628

lmendiola54438789 el espanyol se somete a pruebas y test pcr en la clinica cor200811171628

1
Es llegeix en minuts

El nou projecte de l’Espanyol   s’ha trobat amb un problema inesperat al cap de 24 hores d’iniciar la pretemporada. Les proves PCR i els tests serològics que es van realitzar aquest dilluns als components de la plantilla, així com als tècnics i també a la resta de treballadors vinculats amb el primer equip van detectar un cas positiu de Covid-19, cosa que ha obligat a replantejar tot el programa de treball que tenia dissenyat el nou cos tècnic en aquests primers dies. La notícia ha obligat el club a suspendre l’entrenament que tenia previst dimarts a la tarda.

L’etapa de Vicente Moreno al capdavant de l’equip, marcada des del seu inici amb l’objectiu d’aconseguir l’ascens i tornar a Primera, s’ha posat en marxa amb un positiu per Covid-19. 

Notícies relacionades

L’Espanyol no ha confirmat en un comunicat oficial que es tracti d’un futbolista, però sí que ha avançat que el pròxim dijous es repetiran les proves PCR i els tests a tots, ja que les revisions mèdiques es van simultaniejar amb les proves d’esforç, cosa que va poder provocar que es produïssin contactes entre els futbolistes. El club fins que tingui els nous resultats ha decidit fer entrenaments de forma individualitzada i no en grup com estava previst.

El futbolista afectat està en quarantena al seu domicili particular, però és probable que també guardin quarantena la resta de persones que van tenir contacte amb l’infectat.

Temes:

Espanyol