Evacuat de l'hotel de la Corunya

Hospitalitzat un dels jugadors del Fuenlabrada confinats en un hotel de la Corunya

La fiscalia obre investigació penal pel viatge de l'equip de futbol a Galícia

fuenla / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest divendres un dels jugadors del CF Fuenlabrada confinats en un hotel de la Corunya per Covid ha sigut traslladat en ambulància a l’hospital. Segons un comunicat del club, el seu estat «no és greu i s’ha decidit traslladar-lo per precaució».

A més, la Fiscalia de la Corunya ha obert diligències d’investigació sobre el viatge d’aquest equip de futbol i Segona Divisió, per si hagués comès un delicte al no comunicar el brot de coronavirus que podia haver detectat el cap de setmana passat a Madrid i després emprendre el trajecte amb la resta de la plantilla cap a la ciutat gallega.  

Notícies relacionades

«La investigació té per objectiu aclarir els fets i determinar si tenen abast penal», informen fonts de la Fiscalia, que afegeixen que «el procediment té caràcter reservat, per la qual cosa no s’informarà del procediment fins a la seva conclusió».

Aquest dijous l’Ajuntament de la Corunya va presentar davant el Fiscal en Cap de l’Audiència Provincial de la Corunya un «extens» escrit perquè «es depurin responsabilitats», en el cas que n’hi hagués, bé «penals» o bé «per via administrativa», pel que considera una «negligència» en aquest cas.