REFORÇOS AL PALAU

El Barça de futbol sala fitxa Matheus Silva i es queda amb Ximbinha

Els brasilers s'uneixen al fitxatge d'André Coelho i a la tornada del Miquel Feixas

jmexposito54152894 17 07 2020 el nuevo jugador del bar a de f tbol sala  matheu200717182108

jmexposito54152894 17 07 2020 el nuevo jugador del bar a de f tbol sala matheu200717182108 / FC BARCELONA

1
Es llegeix en minuts

El Barça de futbol sala ha arribat a un acord amb el Corinthians per incorporar al seu equip l'ala esquerrà brasileny Matheus Rodrigues Cézar da Silva, una contractació que està pendent que el jugador internacional superi la revisió mèdica. Matheus firmarà llavors pel Barça fins al juny del 2023, ha informat aquest divendres el club blaugrana.

El jugador (São Paulo, 1996) ha completat tota la seva carrera esportiva amb el Corinthians, amb el qual ha conquistat una Supercopa, dues Copes del Brasil, un campionat paulista i dues Lligues paulistes en les tres últimes temporades.

«Vull ajudar el Club i els meus nous companys a seguir el camí dels títols»❤️ @mathrodrigues96 pic.twitter.com/l7Znqycq9H— Barça Futbol Sala () (@FCBfutbolsala) July 17, 2020

Es tracta d'un jugador esquerrà, amb gran potència i capacitat golejadora, i considerat com un dels grans talents brasilers del futbol sala. «Soc molt feliç de fitxar pel Barcelona. Vull ajudar el club i els meus nous companys a seguir el camí dels títols. Visca el Barça», ha dit el jugador en un vídeo.

Ximbinha, en propietat

Notícies relacionades

Aquest divendres el Barça també ha anunciat que exerceix l'opció de compra per Ximbinha, cedit fins ara pel Palma Futsal. Firma fins al final de la temporada 2020-21, ampliable a una més. «Soc molt feliç de seguir al club, dono les gràcies a tots per confiar en el meu treball, continuarem lluitant per guanyar tots els títols i espero que sigui una temporada molt bona per a tots nosaltres», ha dit el pivot brasiler, de 30 anys.

«Soc feliç de seguir al Barça. Dono les gràcies a tots per confiar en el meu treball, continuarem lluitant per guanyar tots els títols»❤️ @ximbinha_futsal pic.twitter.com/BSACaIQ4Oq— Barça Futbol Sala () (@FCBfutbolsala) July 17, 2020

Dimecres el Barça va anunciar el fitxatge d'André Coelho, internacional portuguès de 26 anys, procedent del Benfica. Aquest dijous també es va tancar la tornada per quatre temporades del porter Miquel Feixas, després de dos anys fora del club, a l'Indústries Santa Coloma.

Temes:

Futbol sala