SEGONA DIVISIÓ

El Girona fa fora Martí i fitxa Francisco com a nou entrenador

L'andalús és el quart tècnic del club català en aquesta temporada

rpaniagua53860064 deportes  pep lluis marti entrenador del girona200630184348

rpaniagua53860064 deportes pep lluis marti entrenador del girona200630184348

2
Es llegeix en minuts
Jordi Danés

El  Girona  ha fulminat aquesta tarda  Pep Lluís Martí  com a entrenador de la primera plantilla en un intent de canviar el rumb de l'equip, immers en una dinàmica molt negativa (5 punts de 15 de possibles després del confinament) que fins i tot fa trontollar la seva classificació per al 'play-off' d'ascens.

 El substitut del balear és Francisco Javier Rodriguez Vilchez, que serà el quart entrenador que s'asseurà a la banqueta de Montilivi en una temporada molt accidentada després que ho hagin fet  Juan Carlos Unzué, Juan Carlos Moreno i Pep Lluís Martí.  Curiosament, Francisco era l'opció número u de Quique Cárcel  aquest estiu per fer-se càrrec de la plantilla després de la rescissió d' Eusebio Sacristán, que es va desvincular del club després del descens a Segona A, malgrat tenir firmada una temporada més.

Final contra el Saragossa

Sense temps per perdre, Francisco ja dirigirà aquesta tarda l'entrenament de la primera plantilla per començar a preparar la final de divendres a Montilivi contra el  Saragossa. El tècnic andalús, de 42 anys, assumirà la direcció d'un equip que es va confeccionar a cop de talonari per aconseguir l'ascens i que ara està lluny de l'objectiu perquè les dues primeres places (la via directa a la màxima categoria) estan a deu i nou punts quan només falten set jornades perquè acabi la lliga regular.

I malgrat que el Girona ocupa actualment  zona de play-off  (és cinquè), els seus perseguidors li trepitgen els talons: el setè classificat està a un sol punt i l'onzè, a tres.

Experiència a Primera

Francisco arriba a Montilivi amb un contracte per al que resta de temporada i la següent. El tècnic ha dirigit l' Almeria B (Segona B), l' Almeria (Primera Divisió), l' UCAM Murcia  i el  Lugo (Segona A), i l'Osca (Primera).

Notícies relacionades

Per la seva banda, Pep Lluís Martí, que havia arribat al novembre amb un contracte fins a final de curs amb una clàusula de renovació automàtica en cas d'ascens, va començar de meravella la seva trajectòria a Montilivi (sis partits sense perdre, amb quatre victòries), tot i que a poc a poc l'equip va anar perdent aquella energia i va acabar  fiscalitzat pels empats.  El seu balanç en els 23 partits com a tècnic ha sigut de 9 triomfs, 8 empats i 6 derrotes, per a un total de 35 punts de 69 de possibles).

 

Temes:

Girona FC