ACOMIADAMENT A MESTALLA

Albert Celades, destituït com a tècnic del València

L'exjugador Voro González es farà càrrec de l'equip fins al final de la temporada per provar de ficar-lo a Europa

El català va arribar el setembre sense experiència al capdavant d'un primer equip d'un club per substituir l'exitós Marcellino García Toral

zentauroepp52346046 entreno valencia200218132232

zentauroepp52346046 entreno valencia200218132232 / Miguel Lorenzo

1
Es llegeix en minuts
Nacho Herrero

Albert Celades ja no és entrenador del València. El club de Mestalla va anunciar a última hora d’aquest dilluns la seva destitució i que l’excentral Salvador González ‘Voro’ es farà càrrec de l’equip fins al final de la temporada amb l’objectiu de provar de classificar-lo per a Europa.

La pèssima trajectòria de l’equip en el tram abans de l’aturada per la Covid-19 i en l’actual represa han portat Peter Lim, amo de l’entitat valenciana, a ‘carregar-se’ la que va ser la seva gran aposta per substituir Marcelino García Toral després de la seva abrupta destitució el mes de setembre, amb la temporada ja començada i després d’haver conduït l’asturià a l’equip fa poc més d’un any a la conquesta de la Copa del Rei.

Les desavinences de l’entrenador i del director general Mateu Alemany (que va deixar el club unes setmanes després) van ser la raó del seu acomiadament i l’aposta pels jugadors joves i la contractació de Celades.

Desacords amb la plantilla

Notícies relacionades

Amb certa experiència en les categories inferiors de la selecció espanyola però cap al capdavant de la primera plantilla d’un club, l’exblaugrana va provar de donar continuïtat al treball del seu predecessor i tot i que en un primer moment la inèrcia li va permetre fer-ho, a poc a poc l’equip es va anar descomponent.

En les últimes setmanes havien transcendit diversos desacords de pesos pesants de la plantilla amb ell, inclòsa un engantxada del davanter uruguaià Maxi Gómez, a qui va apartar de l’equip durant unes hores però que finalment va haver de recuperar per la pressió dels seus companys.

Temes:

València CF