decisió oficial

Abelardo, destituït, Rufete nou entrenador de l'Espanyol

Aquest diumenge el tècnic asturià ja no s'asseurà a Cornellà per dirigir l'equip contra l'Espanyol

jmexposito53904115 27 06 2020 abelardo y rufete  deportes  dpa rcd espanyol  200627141921

jmexposito53904115 27 06 2020 abelardo y rufete deportes dpa rcd espanyol 200627141921 / DPA RCD ESPANYOL

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

Aquest matí l’RCD Espanyol de Barcelona ha decidit que Francisco Joaquín Pérez Rufete actual Director Esportiu de l’entitat, es faci càrrec de manera interina fins al final de temporada del la direcció del primer equip blanc-i-blau després de la destitució d’Abelardo, com a tècnic de l’equip.

Notícies relacionades

«El club vol expressar a tota la seva afició que aquesta decisió s’emmarca des de la profunda convicció en el projecte esportiu de l’entitat i amb la ferma intenció d’aconseguir els objectius marcats», afirma l’Espanyol en un comunicat oficial. «L’objectiu de la salvació només podrà aconseguir-se des del compromís i la unitat de tots i cadascun dels periquitos i en aquests moments aquesta és l’única manera d’afrontar el futur», afegeix el club.

Aquesta tarda a les 18 hores Rufete dirigirà el seu primer entrenament previ al partit de demà contra el Reial Madrid. La derrota contra el Betis, després de perdre els tres punts i amb mala imatge contra el Llevant, han precipitat la caiguda d’Abelardo. Aquest dissabte havien aparegut pintades a l’estadi blanc-i-blau i a la ciutat esportiva contra els jugadors.