«LA CARRETERA DECIDIRÀ EL LÍDER»

Froome correrà finalment el Tour amb l'Ineos

El ciclista britànic aspira a conquerir el seu cinquè Tour encara que hagi de competir en el seu propi equip amb Bernal i Thomas

froome

froome

1
Es llegeix en minuts

«Em vaig recuperar de la lesió. Aquesta aturada m'ha ajudat». Chris Froome ha assegurat que està preparat per poder competir i guanyar el seu cinquè Tour assumint que el correrà amb l'equip Ineos. «La carretera decidirà qui és el líder», ha dit el ciclista britànic en una entrevista concedida a la televisió italiana Sky Sports.

Froome haurà de lluitar per aquest lideratge al si del seu propi equip amb el colombià Egan Bernal i el també britànic Geraint Thomas. Ha aprofitat l'aturada per la pandèmia del coronavirus per fer «sis o set hores d'entrenament al dia», recuperant, alhora, «la motivació» perquè ha tingut «dos mesos per estar preparat».

Recuperat de la fractura de fèmur

Notícies relacionades

En cas de canviar d'equip, Froome ho faria al 2021. Ara, una vegada recuperat de la fractura de fèmur que va patir en una caiguda durant el reconeixement de la contrarellotge de la Dauphiné a Roanne l'any passat, es veu amb molta força i energia per guanyar el Tour.

Beautiful day for a bike ride ‍♂️☀️ #cycling pic.twitter.com/r2MBz2KLx0— Chris Froome (@chrisfroome) May 25, 2020

«Estoy preparat per al Tour, fins i tot per ser el líder. El més important és que al final del dia l'equip hagi guanyat, és el més important. Després, la carretera dirà qui és el líder», ha insistit.

Temes:

Chris Froome