polèmica vírica

El Tottenham avisa Mourinho que no torni a trencar el confinament

El portuguès va ser caçat per un fotògraf entrenant amb tres jugadors en un parc de Londres

FILE PHOTO: Jose Mourinho is driven away from his accommodation after leaving his job as Manchester United’s manager, in Manchester, Britain, December 18, 2018. REUTERS/Phil Noble/File Photo

FILE PHOTO: Jose Mourinho is driven away from his accommodation after leaving his job as Manchester United’s manager, in Manchester, Britain, December 18, 2018. REUTERS/Phil Noble/File Photo / Phil Noble (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Tottenham Hotspur ha recordat a José Mourinho i als futbolistes que es van saltar el confinament amb ell, Davinson Sánchez, Tanguy Ndombele i Ryan Sessegnon, les seves responsabilitats i la importància de respectar la distància social. L’entrenador portuguès va demanar públicament perdó al veure’s caçat per un reporter de ‘The Daily Mail’.

El tècnic portuguès va ser fotografiat en un parc londinenc juntament amb el jove Sessegnon, mentre Ndombele i el colombià Sánchez corrien junts pel mateix camp.

Un portaveu del Tottenham va explicar que s’ha recordat als jugadors que han de respectar la distància social quan s’entrenin fora de casa. «Continuarem reforçant aquest missatge», va afegir.

Notícies relacionades

Segons les recomanacions del Govern britànic, s’han de restringir les sortides al carrer per frenar la propagació del virus. En cas que sigui imprescindible sortir, s’ha de mantenir una distància de dos metres amb la resta de persones.

El Govern permet que les persones surtin una vegada al dia a passejar o a fer exercici sempre que mantinguin la distància de seguretat.