27 maig 2020

Anar al contingut

cita a praga

Els europeus de judo s'ajornen fins al novembre

Efe

Els europeus de judo s'ajornen fins al novembre

JACK GUEZ

Els Campionats d’Europa de Judo que s’havien de celebrar de l’1 al 3 de maig a Praga  es disputaran, en principi, del 8 al 10 de novembre, segons va anunciar aquest dilluns la Federació Europea (EJU).

«Després de preguntar als membres de l’EJU, mitjançant una enquesta ‘online’, sobre la situació als seus països, les seves propostes sobre els pròxims esdeveniments i basada en aquestes respostes i després de consultar amb la Federació Internacional de Jugo (IJF), l’EJU ha decidit l’ajornament del Campionat d’Europa de Praga 2020, i ha proposat com una nova data per a la seva disputa del 8 al 10 de novembre de l’any 2020», va assenyalar la Federació Europea en un comunicat.

No obstant, i com recalca la nota, les noves dates queden a compte de les negociacions que es mantenen amb l’O2 Arena de Praga, on es disputaran els campionats.

L’avanç del coronavitus ha obligat a l’EJU canviar en dues ocasions les dates dels Europeus, després de retardar a mitjans del mes de març passat la cita prevista inicialment de l’1 al 3 de maig als dies 19, 20 i 21 de juny.

Temes: Coronavirus