Neix el Trofeu Carranza virtual per als clubs de Segona

El Cadis abraça l'invent d'Ibai Llanos amb els cracs de LaLiga per recaptar diners per combatre el coronavirus

carranza

carranza

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Cadis CF ha acabat de crear aquest dimecres el I Trofeu Ramón de Carranza de eSports, amb 21 dels 22 equips que competeixen aquesta temporada a LaLiga SmartBank i amb caràcter solidari, per lluitar contra la crisi del coronavirus durant l’estat d’alarma. La idea que va tenir Ibai Llanos fa una setmana portant els clubs de Primera a disputar una lliga virtual amb el FIFA ha arrelat i s’expandeix. Aquell repte va recaptar 140.000 euros per combatre el Covid-19.

Amb l’única absència del Reial Oviedo, aquesta primera edició del Trofeu Carranza d’eSports replicarà el format de ’LaLiga Santander Challenge’ gràcies a una competició ‘online’ de FIFA20, el popular simulador de futbol dissenyat per Electronic Arts.

Notícies relacionades

«Tot el recaptat serà donat al Ministeri de Sanitat», ha indicat el Cadis mitjançant una nota de premsa, animant a donar a través de GoFundMe «en benefici de la lluita contra el Covid-19».

Un jugador de cada primera plantilla representarà el seu propi club, en una eliminatòria a partit únic i amb una durada de 10 minuts cada part. Les cinc rondes prèvies es disputaran divendres que ve, per a així completar un quadro de vuitens de final que començarà un dia després.