solidaritat

La golejadora de l'Atlètic i estudiant de Medicina, Silvia Meseguer, voluntària a l'hospital de l'Ifema

zentauroepp52925285 silvia meseguer200325195922

zentauroepp52925285 silvia meseguer200325195922 / PHILIPPE HUGUEN

1
Es llegeix en minuts
Eueropa Press

La jugadora de l’Atlètic de Madrid Silvia Meseguer, estudiant d’últim curs de medicina, s’ha ofert voluntària per ajudar «en tot el que sigui necessari» a l’hospital de campanya que s’ha creat en l’IFEMA per als pacients que pateixen el Covid-19.

«Veient la situació que estem vivint, crec que qualsevol cosa que puguem aportar és important en aquests moments. Encara no tinc la llicenciatura en Medicina perquè em falta entregar el treball de final de grau, però si necessiten ajuda d’estudiants, és clar que ho faré», va indicar la segona capitana matalassera en declaracions a la web del club.

Notícies relacionades

Meseguer, que es continua preparant el MIR, ja s’ha posat a disposició de les autoritats sanitàries i poder ajudar en aquests moments de crisi al nostre país, va informar l’Atlètic de Madrid. La centrecampista va recalcar la importància d’afegir-se a l’esforç que estan realitzant els serveis sanitaris.

Agraïment

Finalment, Meseguer va agrair la tasca de totes les persones que treballen dia a dia en la lluita contra el Covid-19: «Vull agrair totes aquelles persones que s’exposen cada dia pel benefici de tothom. Ells són els que més donen la cara i com a mínim la resta de la població podríem ajudar de la manera més fàcil, quedant-nos a casa», va sentenciar la centrecampista de 31 anys.