tècnic enfadat

Klopp: «No entenc que l'Atlètic jugui de la manera com ho fa»

El tècnic alemany va explotar contra el conjunt madrileny després d'haver caigut eliminat en la Champions

segea52744448 liverpool s german manager jurgen klopp reacts at the final 200312095234

segea52744448 liverpool s german manager jurgen klopp reacts at the final 200312095234 / PAUL ELLIS

1
Es llegeix en minuts

Jürgen Klopp, entrenador del Liverpool, va explotar dimecres a la nit després de l’eliminació del seu equip en mans de l’Atlètic en la Lliga de Campions i va indicar, molt enfadat, que no entenia com el conjunt madrileny juga de la manera com juga amb la qualitat que tenen els seus jugadors.

Notícies relacionades

«Estic molt content amb l’actuació. És molt difícil jugar contra un equip així», va dir l’alemany una vegada certificada l’eliminació davant l’Atlètic. «No entenc que, amb la qualitat que tenen, juguin el futbol que juguen. Podrien jugar bon futbol, però prefereixen quedar-se enrere i contraatacar», va dir Klopp a la cadena britànica BT Sport.

«Ho acceptem, és clar. M’adono que soc un mal perdedor, especialment perquè els nois han fet un gran esforç contra jugadors de classe mundial, que defensen amb dues línies de quatre». Klopp va indicar que durant els dos últims anys, en els quals han arribat a dues finals, van tenir també «moments de sort», però que «aquesta nit tot se’ls ha tornat en contra en els moments decisius».