PRIMER JUGADOR DE LA SÈRIE A

La Juventus confirma el coronavirus de Rugani

El club activa la quarantena per a totes les persones que hagin estat en contacte amb el defensa, que és «asimptomàtic»

«Vull tranquil·litzar tots els que s'han preocupat per mi; estic bé», diu el jugador de la Juve

jdomenech47308055 soccer football   champions league   juventus training   juv200311231637

jdomenech47308055 soccer football champions league juventus training juv200311231637 / MASSIMO PINCA

1
Es llegeix en minuts

«El futbolista Daniele Rugani ha donat positiu del Covid-19 i actualment és asimptomàtic». Així ha confirmat la Juventus el primer cas d’un jugador professional que té aquesta malaltia. Immediatament, la Vechia Signora «ha activat tot el procediment d’aïllament previst per a aquesta normativa». És el primer jugador de la Sèrie A que dona positiu. «Vull tranquil·litzar tots els que s’han preocupat per mi; estic bé», ha escrit el futbolista en el seu compte de Twitter.

Rugani està rebent tractament, mentre tothom qui ha estat en contacte amb ell en els últims dies estan en «aïllament», igual que els futbolistes de l’Inter, ja que diumenge passat els dos equips es van enfrontar a porta tancada. Va guanyar la Juve 2-0.

Notícies relacionades

 

L’equip piemontès ha avisat tots els rivals que ha tingut en les últimes setmanes. Rugani va jugar de titular contra el Brescia (16 de febrer) i contra l’Spal (22 de febrer). Després, va estar a la banqueta en el partit de Champions contra el Lió (26 de febrer) i també a l’enfrontament contra l’Inter (8 de març).