ÍDOL CAIGUT

Presó provisional per a Ronaldinho al Paraguai

La jutge argumenta risc de fuga per mantenir l'exfutbolista i el seu germà a la presó

jmexposito52669818 former soccer star ronaldinho  second from left  and his bro200307213730

jmexposito52669818 former soccer star ronaldinho second from left and his bro200307213730 / Jorge Saenz

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

Amb la pilota als peus va ser la viva imatge de l’alegria, però Ronaldinho viu avui les seves pitjors hores. La imatge de l’ídol brasiler en un jutjat d’Asunción (Paraguai) escortat per policies i provant d’amagar les seves mans emmanillades amb una tovallola ha deixat aquest dissabte en estat de ‘xoc’ tots els que van admirar el jugador més enllà fins i tot de la seva qualitat futbolística, pel seu magnetisme personal i felicitat contagiosa.

Notícies relacionades

Una jutge ha decretat aquest dissabte presó preventiva per a l’exjugador i el seu germà Roberto, que ha sortit igualment emmanillat dels jutjats, per haver entrat al Paraguai, on acudia per a uns esdeveniments solidaris de la Fundació FraternidadAngelical en favor de nens desfavorits d’aquest país, amb uns presumptes passaports falsos.

Ronaldinho, rebut dimecres per una multitud a l’aeroport, ja va passar la nit del divendres detingut en una caserna de la policia paraguaiana després d’una llarga declaració davant dels jutges. Aquest dissabte va ser conduït al costat del seu germà al Palau de Justícia per a una nova audiència, aquesta vegada com a imputats i sota arrest. En aquesta, la jutge Clara Ruiz ha imposat a l’astre la presó provisional perquè «reuneix tots els requisits» per romandre-hi: «Hi ha perill de fuga, no té arrelaments al país, va entrar de forma il·legal i hi està romanent de forma il·legal.