FINAL A LA CAJA MÁGICA (DIUMENGE, 18.00 H)

El Barça, a buscar la seva 24a Copa del Rei d'handbol contra el Benidorm

Els blaugrana van resoldre el seu duel amb l'Ademar León amb una gran defensa en la primera meitat (34-23)

El modest equip alacantí va tombar el Conca en l'últim segon de la pròrroga i jugarà a Europa (27-28)

jmexposito52676812 graf3243  madrid  07 03 2020   el jugador del fc barcelona  200307224259

jmexposito52676812 graf3243 madrid 07 03 2020 el jugador del fc barcelona 200307224259 / David Fernandez

1
José María Expósito

Hi haurà final sorpresa a la Caja Mágica. No pel Barça, que ha complert i ha tombat l’Ademar León  (34-23) per lluitar aquest diumenge (18.00 hores. Esport-3) per la seva 24a Copa del Rei, sinó pel seu rival, un BM Benidorm que debutava en la fase final del torneig i s’ha colat en una final en la no se li entreveuen opcions, però que tindrà el premi d’un bitllet a Europa si el Barça guanya la Lliga Asobal.

L’equip de Xavi Pascual, que persegueix el seu setè títol consecutiu, no va donar opció al de Manolo Cadenas. Durant molts minuts el Barça va doblar l’Ademar al marcador (10-5, 12-6, 14-7, 16-8). Una bona defensa i 10 parades de Möller van segellar el triomf ja al descans (20-11).

Dos gols en l’últim segon

Més emoció hi va haver en la primera semifinal, que va arribar al descans amb un paupèrrim 7-6. Un gol del Liberbank Cuenca va forçar la pròrroga en l’últim segon (24-24), i també en l’últim instant del temps extra una fuetada de Simonet li va donar el passi al Benidorm (27-28), un equip que fa 9 anys militava en categories autonòmiques i que només fa sis que juga en l’Asobal.