por de la malaltia

Cancel·lats dos tornejos europeus de bàdminton pel coronavirus

Es tracta dels Oberts d'Alemanya i Polònia que han sigut anul·lats de manera indefinida

GRAF4835. BARCELONA (ESPAÑA), 23/02/2020.- La española Carolina Marín devuelve el volante a la tailandesa Pornpawee Chochuwong, durante la final del Barcelona Spain Masters de bádminton que se disputa en Barcelona. EFE/Alejandro García

GRAF4835. BARCELONA (ESPAÑA), 23/02/2020.- La española Carolina Marín devuelve el volante a la tailandesa Pornpawee Chochuwong, durante la final del Barcelona Spain Masters de bádminton que se disputa en Barcelona. EFE/Alejandro García / Alejandro García (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Els tornejos de bàdminton programats per al mes de març a Alemanya i Polònia, tots dos classificatoris per als Jocs Olímpics de Tòquio, s’han posposat indefinidament a causa de l’epidèmia de coronavirus, segons ha anunciat aquest dijous la Federació Mundial de Bàdminton. Es tracta de l’Obert d’Alemanya, que es disputava del 3 al 8 de març, que serà posposat o cancel·lat per complet, i també l’Obert de Polònia (26-29 de març), que suspèn indefinidament.

Notícies relacionades

«La federació continuarà atenta a l’evolució de l’epidèmia, però segueix decidida a mantenir la celebració d’altres competicions de l’HSBC BWF World Tour i altres tornejos organitzats sota els seus auspicis», afegeix el comunicat. De la mateixa manera, aquesta setmana a Àsia, el Desafiament Internacional del Vietnam, que també permetia guanyar punts per als Jocs Olímpics, es va traslladar al mes de juny. Aquests ajornaments o cancel·lacions podrien complicar els esforços d’alguns jugadors, com el campió olímpic xinès Lin Dan, per aconseguir plaça per als Jocs, igual com la resta d’integrants de la selecció de la Xina. 

No obstant, malgrat el context de preocupació global per la malaltia, la Federació Xinesa de Bàdminton va autoritzar les seves figures a viatjar a Europa per jugar-hi tres tornejos importants en vista de la qualificació per als Jocs Olímpics. Havien de competir a Alemanya, però, en canvi, sí que es mantenen els tornejos d’Anglaterra i Suïssa, programats també al març.

Temes:

Coronavirus