problema a Londres

Mourinho creu que Son no tornarà a jugar aquesta temporada

El futbolista sud-coreà s'haurà d'operar del braç fracturat

son-leisonado

son-leisonado / JUSTIN TALLIS (AFP)

1
Es llegeix en minuts

José Mourinho, entrenador del Tottenham Hotspur, va explicar en una conferència de premsa que no espera tornar a comptar amb el lesionat Heung-min Son aquesta temporada. El sud-coreà se sotmetrà a una operació per curar-se la fractura al braç dret, cosa que segons un comunicat del Tottenham el tindrà fora «diverses setmanes».

No obstant, Mourinho ha volgut ser més clar i ha expressat que no compta amb l’asiàtic per a la resta de la temporada. «No comptaré amb tornar a tenir-lo aquesta temporada. El trobarem a faltar», va dir el portuguès.

Sense plans A i B

Notícies relacionades

Aquesta baixa, juntament amb la de Harry Kane, deixa el Tottenham sense ‘pla A’ i sense ‘pla B’, ja que Mourinho va col·locar Son  com a fals nou per suplir l’absència del davanter centre. «Sense davanters, sense mercat... L’única ajuda és el públic. Els aficionats del Tottenham. És l’únic que demano, perquè als jugadors no els puc demanar més del que estan donant», va afegir.

Aquest dimecres el Tottenham tindrà la primera prova sense Son a l’enfrontar-se al RB Leipzig en l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

Temes:

Jose Mourinho