Decepció a la Xina

L'Índia prohibeix l'entrada a lluitadors xinesos

No podran participar al Campionat Asiàtic de Nova Delhi per l'epidèmia del coronavirus

zentauroepp52273262 air china200213090304

zentauroepp52273262 air china200213090304 / Robert Ramos

1
Es llegeix en minuts

Els lluitadors xinesos, que estaven preparats per participar al Campionat Asiàtic a Nova Delhi aquesta setmana, tenen prohibida l’entrada a l’Índia a causa de l’epidèmia del coronavirus, segons han informat avui fonts oficials de país.  «No vindran. Per descomptat, això es deu en gran part a problemes de salut pública. L’epidèmia de coronavirus és terrible», va dir a l’AFP el sotssecretari de la Federació de Lluita de l’Índia, Vinod Take

Notícies relacionades

El govern indi va suspendre els visats electrònics per als ciutadans xinesos a causa de la infecció viral que ha acabat amb la vida de més de 1.800 persones des que es va propagar a l’epicentre de la ciutat central de Wuhan.  «Els lluitadors òbviament estan decebuts», va dir un portaveu de la Federació Xinesa de Lluita a la web de l’organització. 

Els Campionats Asiàtics, que proporcionen punts de classificació UWW i que compten per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, comencen avui i es prolonguen fins al 23 de febrer. S’espera que hi participin els campions mundials japonesos Kenichiro Fumita i Risako Kawai. 

Temes:

Índia